bide hocam fiyatları konusunda hıc bılgım yok tufek cok temız o fıyat uygunmu
tans tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hocam beklentim su saglamlık ve ısabet ben pcp tufek sevmiyorum bısuru teferruatı var ben alıyım cıkıyım atıyım benımkı bu yanı iyi bi tufekmıdır ne bılıyım
-
tüfek temiz 1000 tl istiyor bi tane buldum yani tüfek memnun edermi beni?
-
arkadaslar ikinci el Benjamin trnil NPXL 1500 nitro piston tüfek almayı düşünüyorum bu konuda bilgi sahibi olan tecrubeli arkadaslardan yardım bekliyorum
-
nasıl açılıyor ayar?
-
Tskler poyraz 06
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
tskler mustafa abi sagol
-
yorum için tskler kamil öztürk.. tam olarak demek istedigimi anladın sanırım. dısı metal ıcı lastık conta bi tek o oluyo zaten oraya
-
-
dostum cok tsk ederim baya yardımcı olcak videolar netten bu videoları bulamamıstım ben. yanlız dolum aparatının tufek hava tupune gıren kısmında kendinden takılı olan ıkı tane conta var ben diger tarafında yanı hortum ucunun girdigi yere diyorum orda conta yok ve oraya uygun bi tane conta gondermısler videoda conta takmıyor gıbı gordum yukarda ama tam gorunmuyor hatsan ozellıkle conta takılacak dıyınce kafam karıstı.
cvp icin tekrar tskler sagol dostum -
yokmu abilerden acemi kardesinize yardım edecek kimse?
-
ustalar abiler dün HATSAN AT-44 WX 10 LONG LW elime geçti sıfır aldım fakat hiç anlamiyorum teknık detaylardan cok yeniyim yani bu iste
tüfek hava tüpü dolu geldı ateslemek icin bile bi saat ugrastım kurma kolunu tam cekıp kıtlememisim yani rezilik diz boyu abi ler iki sorunum var birincisi hatsan pompa hortumunun ucuna dolum aparatı takıyoruzya ıkısı arasına tufekle beraber gelen contalardan bırını takıcakmıyım ? aldıgım yer takmıycaksın dıyor hatsan takıcaksın dıyor ? bi denedim sanki hava kacırıyor gıbı basamadım yanı bide dolum aparatını tufek havatupundekı o delıge sadece takıverıyormuyuz hepsi omu ? bide dürbün ayarını falan yapamadım napacam bılmıyom yardımlarınızı beklıyorum tskler -
anladım tşkler
-
cok tsk ederim valibey cvpladıgın için benim için aydınlatıcı tavsıyenı tutucam tskler
-
S.A ABİLER BU İŞE YENİ BAŞLIYCAM AT44 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT KARAR VEREMEDİM BU KONUDA BİLGİM AZ OLDUGU İÇİN 4,5MM Mİ ALSAM YOKSA 5,55MM Mİ YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM SAYGILAR