Kürek sapı aldim. Şaka degil
Handsome tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tam 6 sene önceydi Günlerden P.tesi hava aydınlık..
patronum sağolsun bu konuda büyük destek ve teşvik verdi hem sigara içmedim param cebimde kaldı hemde 1 sene boyunca 1 günlük Parliament sigara parası ek ücret aldım.Hemde 1 yıl içmezsen 1 yıllık ek sigara parası vericem diyip o sözündede durdu Kral adamdı vesselam 11 Kasım 2012 bıraktım ilk zamanlar 5-6 ay kadar nargile içtim neredeyse her akşam ama ağzıma 1 tane bile sigara sürmedim psikolojik bir sınır var 1 dal bile sigara yaksanız o sınırı aşmış oluyorsunuz ve bir sonraki adıma çok kolay geçebiliyorsunuz. Bıraktım dediğim andan itibaren ağzınıza bir daha sigara değmemesi ümidiyle..
-
Kaça aldınız hocam? Bir arkadaşım 400'e bulup almıştı geçen aylarda.
11.11 kampanyasından Taşıma çantası 20 adet fotoğraf ile beraber 420 ₺ felan geldi
-
Hepsi stabil ama BT65 daha iyi görünüyor.
-
-
Memlekette karşılaşırsak neden olmasın
-
Heyt bee şu güzelliğe bak Bende İneboluluyum Güzel memleketim herşeyiyle harika.
-
bende Kral Breaker Bullpup 5.5mm kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim, rakam yüksek kaldı, ürün etiketi 90.TL ama yapacak bir şey yok sonuçta arkadaşınız bir emek harcayacak ve bunun karşılığında 210.TL civarı bir bedel istiyor, kendince haklı olabilir, getirelemeyen bir ürünü getirmiş olacak. bu rakama almak isteyen olursa buradan bilgi verecektir.
aynen 100 tl civarı sitedeki fiyatı alternatif varsa araştırılabilinir.
-
kesin getirmek mi, yoksa getirmeyi denemek mi..? dilerseniz buradan fiyat verebilirsiniz, insanlarda sebeplenir, bir çok mod-125 tarzı namludan kırma yaylı kullananlar için tüfeğe dehşet karizma katan ve işlevsellik ekleyen bir ürün almak isteyen kanımca çok olur.
300 tl arkadaşlar
-
sorayım fiyatına ne diyecek ona göre paylaşayım
-
bi tanıdığım vasıtasıyla getirtmeye çalışabilirim. ama bu işi meslek olarak yaptığından ek ücret isteyebilir
-
linkte ki fiyatlar Türkiye de olsa kimse başka dürbün kullanmaz.
Sonuna kadar katılıyorum
-
ikisinin karışımı olsun kamuflaj rengi
-
celal-x in atmış olduğu görseldeki oringi dolum ucunun hortumla birleştiği alana koyarsan problemin çözülecektir. oringler doğru çabuk gidiyor ama dediğim şekilde yapınca benim problemim çözülmüştü
-
-
tüfeğin namlu içerisinde yağ kaldıysa olabilir demişler. ama tabiyki sen namluyu harbi yardımıyla temizlediysen ve 30-40 kadarda pellet attıysan hala devam ediyorsa bencede servise gönder.
benim mod 125 tede ilk başlarda olmuştu ama sonradan güzel bir harbi çekip birkaç atış yapınca düzeldi. -
Dizelleme yardım
konu belki yardımcı olabilir sorunun bu diye tahmin ediyorum. -
arama seçeneklir çok yetersiz aslında aradığım şeyi bulamadım. örneğin pcp için alabileceğim en kolay basan pomyaı soruyorum kimsenin konu ile ilgili ir fikri yok. tüp alın diyolar hep. tamam alayımda üfleyerek mi doldurcam tüpü. yakınımda dolum yapacak yer yok.
diğer konu başlığında en kolay en basit pompa MKE hill pompa diye yazmıştım fiyatı 500tl üzerinde
-
teşekkür ederim.. valla balık gelsin diye önden bir ziyafet çektirmem gerekiyor anlaşılan