yavru balıklar birde çapak denen balıklar ekmeği hemen parçalıyor.sürekli yemlemek zorunda kalınıyor. ekmekle denizde kefal iyi tutuyordum . boili ve mısır daha mantıklı geliyor.
Handsome tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eyy ahalii tüp dolumunu nerde yaptırıyorsunuz ? nerelerdesiniz nerde atışa gidiyorsunuz ?
-
teşekkür ederim bütün yazdıklarınızı değerlendireceğim.
-
hey maşallah yaaa
biz daha bu kadar olamadım hazır yemlerle yetiniyoruz. boili olayına bir el atayım bakalım bu akşam 3-4 saat kaçamak yapacağım nasipte varsa resim paylaşırım.
-
hobi insanlara neler yaptırıyor balık tutcam diye solucan besliyon hocam sen
-
yok denemedim zaten yenide sayılırım bu işlerde ama en kısa zamanda deneyeceğim. birde buralarda özellikle merkeze yakın yerlerde avlak yer az avcı çok
-
Kütahyada balığa gidiyorum ama 3-4 gitmede 1 veya 2 tane kiloluk sazan anca çıkıyor. hobiye yeni sardım sayılır mısırdan başka alternatif ve balığın seveceği yem varmıdır.
-
1,5 dizel fiesta candır
yaklaşık 25.000 kmdir kullanıyorum aşırı derecede memnunum tavsiyem alınabiliyorsa 1.5 dizeli alınmalı
-
ben ince mehmet 27gr. kullanıyorum mod 125 te tahribatı iyi oluyor.
-
Tebrikler. bileğine kuvvet
-
sıfırlama atışı için tüfeğini sabitlemen gerekir en ufak bir sarsıntı hedefte kayma yapar ve neredeyse her atış aynı tarafa kayar. (bende öyle oluyor
)
ayrıca atışlarının hepsini aynı pelletlemi yapıyorsun ? -
yandaki tekeri yaklaşık 3-4 çıt aşağıya üstteki tekeri ise 1 çıt sağa (saat yönünün tersine) çevirerek dene kaymalara göre 1 veya 2 şer çıt ilave et ve ayarını sonlandır.
-
ev içerisindeki atışlar en fazla 10 metre gibi olabiliyor. Normalde bence sıfırlama için gerekli atış mesafesi 25 metredir. 5-10 metre arası yapılan atışlar pelletin az-çok düşme ve sapma oranını hesaplarken sizi yanıltır.
-
bu haftada yokum
hiçte güzel olmamışkii
-
bu akşam için düşünmüştüm zamanım olsa dediğiniz mantıklı
-
abi tüfeği kılıfında şehirler arası otobüste nasıl götürebilirim, aklıma kurup bavula koyarak bagaja vermek geldi. kurmazsam bavula sığmaz kendi kılıfıyla götürmek istersem ürkütücü bir görüntü olur en güzeli götürmemek..
-
nasıl yapacam emir abi o zaman ben orda tüfek burda
-
125 sniper vortex sitesinde uzun süre kurulu durabilir diyor ama. tüfeği kurulu olarak bavula koysam 7-8 saat dursa problem olurmu başka türlü otobüsle nasıl taşıyacağım
-
cvp yazdım ama yayınlanmadı galiba 30 grain ince mehmet aldım tüfeğin pellet yuvasına girmiyor 25 likte problem olmadı senin aldığında mavi kutu 30.25 grainlikten olmasın.
-
mod 125 tede aynısı oluyor pellet silahı kurarken düşüyor (tam sıkışmıyor) yakın mesafede herhangi bir sapma yapmadı ama 30 ve üzeri metre mesafede atış yapamadım daha