Daha ne olsun ellerine saglik
meker81 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Metehan ellerine sağlık yine döktürmüşsün.
-
Spoiler Göster
Aynen hocam olan benim hedefliğe oldu
-
Aynen hocam olan benim hedefliğe oldu
-
Bende Vector Optics 8-32x50 E-SF dürbün var çok memnunum. Buyurun buda video Su
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ellerine emeğine sağlık.
-
100 bara kadar stabil atıyor 100 bardan aşağı düştüğünde hava basıyorum.
-
Regülatörlü olduğu için havanın pek bir önemi yok. Her atış stabil 870 fps hızla atiyor yinede sorunuza cevap vereyim 200 var hava vardı. Atışlarımın başlangıcında yaptim bu grupmani.
-
Pazar günü havanın rüzgarsız oluşunu fırsat bilip hem tufeğimin sınırlarını zorlamak hemde hayalim olan 100 metre grupman yapmak için arkadaşım Fatih (acemi sniper) ile atış alanına gittik. 100 metrede 5 atıştan dördü resindeki gibi toplandı bir atış mechul yada aynı delikte iki pellet var. 200 metrede teflon tava ve 35 cm lik şarap şişesi kırdık. 1.147" lik bir grupman olustu. atış alanında metre vs. olmadığı için yanımdaki küçük tornavidanın sapı ile ölçtüğümde grupman 4,5 cm civarı.
-
konu ile alakalı değil ama foruma video yüklenirken sorun olmuyor da resim yuklerken hata veriyor neden acaba Bellek yetersiz diyor
-
Elinize sağlık çok güzel grupman olmus tebrikler.
-
Dikkat ettiyseniz altta ön kısımda iki tane arkada ise bir tane yüksekliği ayarlanan ayak var. Onlar ile ayarlıyorum yüksekliğini. Ben bunu genelde bakım ve sıfırlama için kullanıyorum.
-
Buda benim yaptığım sifirlama sehpası fikir vermek açısından foto yukledim.
-
Haklısınız genelde kısa mesafe grupmanlari oluyor fakat havalar ruzgarli olunca pek cesaret edemiyor insan 50 mt. Ve üstü grupman yapmaya.
-
Arkadaşlar pazar günkü atış etkinliğinde rüzgarın fazla olması nedeniyle uzak mesafe atışları yapamadık. Kısa mesafede 28 metrede grupman yaptık. 10 atıştan 8 i 1 cm de toplandi. atışta kullandığım tüfek Ekiz reg. At44 long lw üzerindeki dürbün ise Vector Optics 8-32x50 E-SF, kullandığım pellet ise hatsan Jsb 18,13 grain.
-
Pompanin dolum ucundaki delik ile tüpün dolum ucunun girdiği yerdeki deliğin aynı hizada olmasına dikkat edin.
-
Hareketli derken inşallah av için dusunmuyorsundur havalı tufegi. Biliyormusun bilmem ama havalı tüfekle avlanmak yasak...
-
Ben at44 tufegimde Vector Optics 8-32x50 E-SF dürbün kullanıyorum. Uzak mesafe için 8 zoomda kullanıyorum. 165 Metre video Su asagida. Artikili ekrandaki gibi. Üstten ikinci Dottan sifirladim durbunu. Hem yakın hem uzak mesafede kullanıyorum sanada öneririm.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
maalesef yok
-
arkadasinda leapers dürbünü var onunda üst taretleri sondaydı ve saga sola taretleri hareket etmiyordu. Ust tareti biraz aşağıya aldığımızda sağ sol taret duzelmisti.