Aynı ürünün 5.5 i var. Takas yapar mısınız
neroak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Aynen katiliyorum.verde bi kere sıkalım ayaklarına bi kutu sacmayi yedik simdiden.contayi yakacam az kaldi.
-
Bilmiyorum kendiliginden duzeldi.bikac atis yaptim normale dondu
-
sorun halloldu teşekürler
-
atış yapıyor ama sürgü olması gerekenden sert çekiliyor
-
merhaba arkadaşlar.acemi bir pcp kullanıcısıyım.hatsan bt65 tüfeğimi arkadaşa sıkması için verdim kurma kolunu iyice geri çekmeden tekrar ileri itti.kurma kolu çok sertleşti.sürgüyü tam çekmemesinin etkisi olmuş olabilirmi.olmuşsa kolayca halledilecek birşeymi.şimdiden teşekür ederim...
-
yokmu yorum yazacak arkadaş
-
sa arkadaşlar.hatsan bt65 sb tüfeğe bir dürbün arıyorum.50-100 metre atışları için hawke varmint sf 3-12x44 sizce yeterli olurmu.yardımcı olursanız sevinirim.birde kullanan arkadaşlar varsa bu dürbünü artısını eksisini varsa memnuniyetsizliğini yazarsa sevinirim.şimdiden saolun
-
tecrübeli arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim.2. el bt65 sb plastik(lw namlulu deil) yanında hawke varmint sf 3-12*44 dürbünü ile 850 tl fiyata alınabilirmi .pompası yok
-
arkadaşlar 2. el bt65 sb plastik(lw namlulu deil) yanında hawke varmint sf 3-12*44 dürbünü ile 850 tl fiyata alınabilirmi bi yardım.pompası yok