Penetrasyon oldugu için mesafeyi uzun tutmadım ayrıca o kadar fazla bir alanda yoktu zaten o yüzden 12 metreden atış yaptım
Adige41 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güzel video olmuş.
Macun veya jel tarzı birşeye deneme imkanınız var mi aceba yavaş çekim de
kil bulabilirsem onun görselligi çok iyi mutlaka paylaşırım begendiginize sevindim teşekkürler
-
patatese etkisi fazla uzun olmadı ama video imkanlar dahlinde umarım begenirsiniz.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Teşekkür edrim cevabınızdan dolayı o tarz bıçakta en iyi çelikler bu üçü yani
-
440-c mi yoksa D-2 çeligimi iyi olan yada bunlarıda iyisi varmı çelik olarak önere bileceginiz rambo bıçagı olarak teşekkürler...
-
- Ellerinize saglık hocam gayet başarılı ve zekice bizim türk milletinin yapamıyacagı iş yok inanıyorum buna bırak arabayı uçagı istesek ay'la dünya arasına günlük mekik seferi koyarız
-
Elinize saglık sizin çalışmalarınızda çok güzel olmuş malesef ben bakmakla yetiniyorum yapamıyorum sevdigim anlamadıgım ve yapamadıgım işlerden biridi tekrar ellerinize saglık
-
Hımm ben anlamamda nasıl yapılacagını eğe gibi sert oluyormu bu işlemler sonunda
-
Eğeden bıçak yapılamıyormu acaba
-
Ben bulamıyorum o konuyu link vere bilirmisiniz
-
Bulletler genelde penetrasyona kullanılıyor en azından ben öyle yapıyorum bakır kaplı çelik pelletler gamo raptor,gamo pba bullet,H&N barocuda power gibi birde gamo platinyum var oda çrlik ama ne kaplı çözemedim dikkat et attıgın zaman hedefe vurdugunda pelletteki tek hasar genelde yiv set izi oluyor bu mühimmatlar çok hoşuma gidiyor ama bt 65 de çok ses yapıyorlar hız mermisi oldugu için ses hızını geçtiginde patlama yapıyor modaretörde nafile umarım birşeyler anlata bilmişimdir saygılar
-
54 bar'la 270 m/s iyiymiş o kadar parayı hak etmiyor o zaman
-
Yaylı tüfeklere regülatör takılıyormu ilk defa duydum
-
Bende bunu sürmeneden almıştım geçen yıl el yapımı gayet keskin ve iş gören cep çakısı
-
Vallaha ben çok memlunum gerçi fazla atış yapma fırsatım olmasada atış yaptıgım zaman çok iyi haz veriyor ama çok güçlü 16 grain ve altı pelletleri attıgımda sonic patlamayı modaratör dahi kesmiyor tüp konusundada araştır bi netten kocaalidede dolum yapan yer vardır illa şimdiden hayırlı olsun
-
100 metreye bt 65 le iki şişe koy arka arkaya ikisininde hankından gelir birde incemehmet 30.25 grain pellet kullan bak sen zevke regülatore gelince ben düşünmüyorum hiç böyle iyi vurdumu otutturuyor hava harcıyormuş varsın harcasın sende kocaelindeymişsin al bi scuba tp degirmendere ve karamürselde dalış kursları var orda doldutturursun hiç pompa işinede girme illa alacaksanda pompayı al bir kenarda dursun
-
Yasak dediler ben arayıp sordum yasalara uygun degil dediler bende avrupa markaların satılıyor ülkemizde siz yerli bir markayı nasıl süremiyorsunuz dedim kısaca yasak dediler
-
İnce mehmet 30.25 grainlerden aldım sanırım bu yeni modeli kenarında çıkıntı yok eskilerinde çıkıntı vardı namluya girerken çok zorlanıyordu bu jsb heavy gibi cuk diye oturuyor ama bu pelletleri hangi av bayisindn aldıgımı unuttum yoksa bir koli sipariş verecegim elinde yeni memolardan olan varsa hangi bayiden aldıgını paylaşırsa memlun olurum
-
Benim ilgi alanım o zaten 150 metre üzeri yazı bekliyorum ince memolarla
-
Merhaba kulubün bir mekanı varmı üye olmak için ne gibi şartlar gerekiyor bilgilendirebilirseniz memlun olurum saygılarımlar