Alan kısıtlı oldugu için garajda yapmak zorunda kaldım havalar düzelsin uzun mesafeleride paylaşırım benim esas ilgi alanım begenmenize sevindim teşekkürler
Adige41 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlk taktıgımda oldu ama sanırım tam torkunda sıkmadım o yüzden tekrar belli bir torkta sıkınca tabi bu torku elimde bir torkmetre olmadıgı için bilek torkunu kullandım birdahada sıkıntı yaşamadım 4 aydır böyle ilerde bişi olurmu bilemiyorum ama dikkatli kullanınca ki ben öyle yapıyorım bir sorun teşkil etmez heralde
-
Merhaba saygı deger hobidaşlarım bugun kısa bir zaman diliminde gurupman yapayım dedim gerçi ben tüfekte genelde tahribatla ilgilenirim ama hobidaşlarım için grupman denemem oldu ve sizlerle paylaşmak istedim toplam 5 atış 14*14 hedef kagıdına yapıldı tüfek hatsan bt65 sb w 22.cal (5.5) jsb haevy 18.13 grain mesafe 15 yards degerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar not: destekli atış.
-
Tek vida ile tutuyor ama gereken torkla sıkarsan saglam oluyor vida derken namlu tutucunun vidasından bahsediyorum
-
Elinize saglık gayet açıklayıcı ve bilgilendirici olmuş çeviri konusundada çok iyi teşekkürler
-
Selam mod 75 bende var ama ben benzetemedim benim tüfegin üzerinde halen yazıları gayet belirgin görünüyor ben alalıda 6-7 yıl oldu sanırım hiç bi sorun olmadı bende sadece biraz yayı güç kaybetti galiba onun içinde bir ay önce hatsan servisle görüştüm vortexe çevrilebilirmi diye 115 tl ye çevirriz dediler kargo dahil elim biraz bollaşsın halledecegim şimdilik bt 65 hallediyor herşeyi iyi akşamlar saygılhe rkese
-
birde kullanıcının tercihide önemli kimisi benim gibi güç ister uzun menzil ister hikayesi 150-200 metrede ki hedefi kalbura çevirmektir. grupmanla işi yoktur.
kimisi stabil güç ister 10-15 metreden tek delik muhabbetine girer.
kimisi ft için hazırlanır kimisi kafasına göre takılır. onun için silahlar farklı ihtiyaçlara hitab eder.
şahsen ben grupmancı değilim uzun mesafe beni ilgilendiriyor. bana güç lazım. Onun için ben bt 65 de çok memnunum ama bu memnuniyet bir başka arkadaşım için olmayabilir . grupman işine merak salmış olabilir oda AA der Evanix der filan yani bu iş uzar gider
tamamen katılıyorum 100-200 metrede
birde kullanıcının tercihide önemli kimisi benim gibi güç ister uzun menzil ister hikayesi 150-200 metrede ki hedefi kalbura çevirmektir. grupmanla işi yoktur.
kimisi stabil güç ister 10-15 metreden tek delik muhabbetine girer.
kimisi ft için hazırlanır kimisi kafasına göre takılır. onun için silahlar farklı ihtiyaçlara hitab eder.
şahsen ben grupmancı değilim uzun mesafe beni ilgilendiriyor. bana güç lazım. Onun için ben bt 65 de çok memnunum ama bu memnuniyet bir başka arkadaşım için olmayabilir . grupman işine merak salmış olabilir oda AA der Evanix der filan yani bu iş uzar gider
tamamen katılıyorum 100-200 metrede 10*10 hedefe vursunda bırak dagınık olsun 10-15 metreye gurubu gamo pt 85'de yapar gerek yok evanix'e saygılar
-
Teşekkür ederim bi araştırayım o zaman
-
Özür diliyerek konuya giriyorum ama üstadlar 6 pompo yapıla biliyormu yoksa modifiyemi edilmiş saygılar
-
Evet tabancanın kullanışı açısında fikir sahibi edici bir video teşrkkür ederim başka önerisi olan kullanan varsa yorum ve önerilere açıgım saygılar
-
Merhaba arkadaşlar ben formda yeni sayılırım hatta bu konuyu yazacagım yeri iki gündür arıyorum ikinci el bi canik 55 alacagımda (bulundurma) tabancayı kullanan hakkında her türden bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi acaba yorumlarınız için teşekürler
-
Horneti nerden tedarik ediyorlar acaba ben bir türlü bulamadım
-
Bence yerli tüfeklerimizdende olmalıydı
-
Konuda geçen 10 rakamı iki göz bebeginin ortalama mesafesi diye biliyorum