Bana çok yakın olmasına rağmen, elimde olmayan sebeplerden dolayı üstatları izlemeye gidemediğim için çok üzüldüm.
umitugur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık
-
Eline sesine yüreğine sağlık.
"Eline dokunanın değil, yüreğine dokunanın peşinden git."
-
Öncelikle kısmen çok haklısınız. Videonun ismi yabancı olduğundan dolayı ben bir türk üstadımız olduğunu anlayamadım. Sanal alemde videolarını izlediğimiz hileli çekimlere benzetmiş olmam gayet doğal bence. Keşke eklediğiniz videoya bu açıklamayı da yapsaydınız. Ben sizin yerinizde olsam böyle bir videoyu paylaşırken Savaş üstadımızın bilgisini de paylaşırdım ki bu çok önemli. Bizim yüzlerce saçmayla vurduğumuzu üstad tek pellet ile inanılmaz bir atış yapmış. Bu arada benim üslubumda herhangi bir olumsuz bir durum yok ne argo nede saygısızca itham yok. Ben sadece izlediğim video ile ilgili fikrimi paylaştım. bu arada bilgilendirmeniz için sertte olsa teşekkür ederim.
-
hayırlı olsun
-
ne zevkli iş
-
bravo kardeş.
-
-
hayırlı olsun
-
hayırlı olsun
-
-
-
satın almak istesek istanbulda nerede bulabiliriz.
-
-
hatsan galatian 1 diyorum
-
güzel bilgi
-
bu arada saat kaçta başlayacak ben saat bilgisi göremedim.
-
Merhaba,
hatsan Galatian 1 ile yeni başlayan biri olarak siz üstatları mı izlemek ve deneyimlerinden faydalanmak isterim. izleyici olarak konuk olmak isterim. İstanbul Reşadiye alanı tam olarak nerede.
-
alttan kırmalı bir kaç modelde var diye biliyorum.
-
merhaba, titanium kasamı