Tabikide iyi niyetli söylediğini biliyorum benim de demek istediğim inşallah böyle bir duruma gerek kalmaz. saol iyi temennilerin için
RedSnapper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hadi bakalım, bize sevdir şu 125'i..
Abi inşallah bende seveceğim zaten sizde sonra seversiniz diye umut ediyorum
Elinize sağlık da o kadar dendi Mod 125'de ağır pellet kullanılması lazım diye Sonra kundak çatladı konusu cevaplamayalım Uzak mesafelerde çok daha iyi bir sonuç alcağınızdan eminim.
Kardeşim doğru söylüyorsun ama elimde ki tek pellet bu hem zaten biraz yay rodajına otursun diye sıkıyorum birdahaki pellet seçimlerim kaliteli olacak ve de inşallah kundak çatladı diye bir konu açmam kimseyi de yormam
-
Hocam birdaha ki buluşma tahminen ne zaman olacak eğer sizin içinde uygunsa bende katılmak isterim
-
Teşekkür ederim inşallah uzun atışlarım da bunlar gibi başarılı olur
-
Tabikide çok az bir mesafe fakat şuan uzun mesafeli çekecek yerim yok onuda ilerleyen günlerde inş müsait bir zamanda deneyeceğim.
-
Bunuda yeni yaptım
-
Teşekkür ederim Sinanali abim inş daha iyilerini paylaşırım
-
Kağıtların diğer yüzlerinde vardı ben arkalarından daha net görünüyor diye ordan çekmiştim
-
Tüfek : Mod125 5.5
Pellet : Gamo Magnum Energy 15.43 grn
Mesafe: 8-9m
Atış Pozisyonu : Desteksiz, dürbünsüz, oturarakNot : İlk denemede A4 Kağıdı ikiye katlı 2. Denemede Dörde katlı
Not2: İlk havalı tüfek deneyimimdir fazla yüklenmeyin bu garibe