en başında söyledim söylediklerinizde haklısınız sonuna kadar ama bunun kargo şirketleriyle alakası yok bunu neden söylüyorum ben de bir kargonun bölge müdürülüğünde operasyon bölümünde çalışıyorum konuyu bildiğim için açıklama yapmak istedim sadece.
dante tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gayet de güzel olmuş valla ellerinize sağlık.
-
plastidip belki işe yarayabilir bi dene derim.
-
söyledikleriniz de haklı olabilirsiniz fakat şu anki durum içerisinde cidden devlet tarafından konmuş bazı maddeler var ve bunlar taşınması yasak olan kargolar kapsamındadır. ateşli olsun ya da olmasın silah/tüfek taşınması yasaktır. emniyette yada kaymakamlıkta size başka şeyler söylenmiş olabilir fakat tespit edilmesi durumunda ciddi bir yaptırımı var. bunun yansıması da kargoyu kabul eden acente/şubeye yansıtılıyor o yüzden risk almak istemiyorlar. alanlar yok mu elbette var onlar daha çok acentelik sisteminde olanlar para kazanacakları için kargoyu alıyorlar.
-
3 seneye yakındır kullanıyorum mis gibi tık bile demedi bir kez bakıma yolladım o kadar. gerçekten de parasının hakkını veriyor.
-
zor bir tüfek almışsın dürbünü iyi sabitlemen gerek yoksa sıfırlama yaparken baya bir zorlanacaksın.
-
Ne demek inş üretim yaparsanız almak isterim cidden beğendim yani
-
Ellerinize sağlık gayet güzel ve orjinal duruyor
-
expander aslında güzeldir, mod 125'te gayet iyiydi. onun dışında ucuz yollu istiyorsan gamonun pro serisinden vazgeçme derim. 50 metrede güzel atışlar yaparsın. onun dışında jsb iyidir. kubbe uçlu olanlar idealdir.
-
tmm yardımın için çok saol.
-
Sa arkadaşlar At44'üme bullpup kundak yaptırıyorum bunun için tetik transfer sistemi yapmaya çalışıyorum. bunu nasıl yapabilirim? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Teknik olarak şöle bir sistem yapmayı düşünüyorum. Fakat ölçü vs. çıkaramadım tam olarak.
http://i.hizli resim.com/O3OqXz.jpg
not: adres tam eklenmiyor hizli ile resim arasındaki boşluğu silerek baskabilirsiniz.