Ben sifirlamayi gamo pro hunterla yaptim memnunum yani
Enes35 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bunun gibi sifirlama aparatindan bende gungor avda sitesinden gordum acaba gercekten ise yariyomu bu aparatlar merak ediyorum bende
-
Atislarini destekli yapiyosundur umarim bide hic oynatma tufegi birde nisan alirken hep tufegin arpacigiyla geziyle ayni duzlemden bak belki sorun senin nisan alisinda da olabilir
-
kusura bakmayın ama buraya yzıyorum ama hatsan 105x torpedo nasıldır sizce?
-
Okudugum yazilarda bazi kisilerin guc kaybi yasadigini duymustum hatta bi ingilizce videoda pistonluyu baya kotulemislerdi bence o kadar para verip pistonlu yaptirma yaylida kalsin yayin degisimi de ucuz zaten
-
Arkadaslar striker 1000x nasildir bilen yada kullanan var mi ?
-
Mod 99 a bakmistim bende o dedigin versiyonuna fakat cok agir gibime geldi bana
-
Yorumların ve önerilerin için çok teşekkür ederim.Şuan kafama biraz hatsan mod 85 modeli yattı 5.5 düşünüyorum şişe kırmak falan için gurupman yapma gibi amacım yok.Ama bazı arkadaşlar bana stoeger x10 combo yada x5 combo falanda önerdiler fakat çok kararsızım.
-
Mod 85i tavsiye edermisin aralarindan bide bu sniper olmasina gerek var mi sizce mod 85in?
-
Mod 85e baktim simdi bide sniper modeli var ne farki var bunun normal mod 85le ?
-
Arkadaşlar öncelikle merhabalar küçüklükten beri hep bu şeylere merakım var sizlere bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
1-)Evimin yakınlarında dağ var orada şişe falan kırmak atıcılığımı geliştirmek istiyorum havalı tüfek seçimim ne olmalı bütçem en fazla 300 350 civarıdır üniversite öğrencisiyim tüfeğin dayanıklı olması şart aldığım zaman baya kullanmak istiyorum.
2-)Önemli olan benim için isabet oranı iyi olması yani hedefimde 100 200 metrelik atışlar yok orta halli attığımı vurayım şişeleri kırayım yeter benim için.Yardımcı olursanız çok sevinirim bide 4.5 mu olmalı yoksa 5.5 mu yada 6.35 ?
Teşekkürler iyi atışlar...