Ozan Cengiz AYDIN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Yıllardır bizim evde olan bu tabanca nerden geldi bilmiyorum, markasını ve ne tür mühimmat kullandığını merak ediyorum, tetik muhafazasından çekilerek kırılıyor yiv ve set mevcuttur???
[Resim Engellendi: http://s8b.directupload.net/images/090131/temp/b4laai28.jpg]
-
Arayıp soruştum silaha dürbün monte edilemiyor. Fiyatta makul sayılabilir kanısındayım.
-
FX Gladyoyu çok sevdim. Nasip olursa benimkini satıp alıcam. bizim airgunsnipers ekibinde tek yaylı bende var. Artık bende 150m ve üzeri atışlara terfi yapmak istiyorum.
Arkadaşlar AA 410s lerle (yarı modifiye) 150m ve üzeri çalışıyorlar ben de geri kalmak istemiyorum doğrusu. Yoksa 350 yaylılar içerisinde uzak mesafede en isabetli ve etkili tüfeklerden birisi.
Beni unuttun sanırım Fatih abi Bende T12 düşünüyorum ama 2-3 ay sonra...
-
-
Arkadaşlar Shadow sportumla hafta sonu biraz atış yaptım, sanki bana biraz güçten düşmüş gibi geldi, tahmini 1000-1500 atış yapmışımdır, keçeyi değiştirmek ve gresletmek istesem nerede yaptırabilirim keçeyi nerden alabilirm, yayıda yenilesm fena olmazdı...
-
Pcp için tek beni frenleyen scuba tüpü, taşımayı hiç mi hiç istemiyorum, alırsam pompa alırım hem doldurur hem kas yaparım, biraz daha geçsin, biraz daha pişelim bakalım
-
Arkadaşlar ebay dan dürbünüm için 3-9x40 lens kapakları aldım, ön taraf tam oturdu ancak arka kapak biraz büyük geldi, araka kağaın içine iki kat lastik şamrel sararak geçici bir çözüm ürettim. Kapakların lesleri kapatan kısımları sert, dürbünü saran kısımlar ise yumuşak malzemeden yapılmış. Daha iyi ve sağlam çözüm yöntemleri bilen arkadaşlarım paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler...
Ürünün Resmidir:
[Resim Engellendi: http://img73.imageshack.us/img73/2851/768aok5.th.jpg] -
Bu balıklara bizim memlekette (Sakarya/Karasu) oklama diyorlar, ben küçükken Sakarya nehrinde ve kollarında çok tutardı babam, ama son 10 senedir çok çok azaldılar...
-
Bu gruplar biraz dağınık mı? yoksa bu tüfeğin yapabileceği bu mu? bazı tüfeklerin 10 m gruplarını gördüm de, kıskandım biraz...
-
Motoru 20.000 ytl ye sattım
-
Bu atışlara bire bir şahit oldum...Tebrikler Buluthan...
-
Abi ne demek profesyonel değil, bence değme standart camo lu modellere taş çıkartır. Sayende gaza geldim bende yapacağım ama ben woodland camo yaparım sanırım...Yakınlarda rahatsız ederim seni tecrübelerinden faydalanmak için. Tekrar tebrikler...
-
Birkaç sitede çok güzel dürbünler buldum ancak siteye güvenemedim her ne kadarda sitelerden alış veriş yapan birkaç forumdaşım olsada. e-bayda 80-90ytl arası dürbünler gördüm ama senin sözünü ettiğin dürbüne rastlayamadım mühendis abi...
-
Bence kimse huyunu suyunu bilmediği tüfeğe yaklaşık 1000 ytl. bağlamak istemiyor, aynı ve yakın fiyatlardaki rakipleri az çok tecrübe edilmiş ve kullanılmış gayet te iyi neticeler vermiş, kısacası kimse riske girmek istemiyor...
-
Darkblue ağzımıza bir parmak balı çaldı gitti, 4 gözle beklioz online olsun die
-
yalnız alacağınız dürbünün silahınızın fiziksel özelliklerine uygun olması lazım, eğer mevcut Gamo'nuz için düşünüyorsanız bu dürbün Gamo'nuza büyük gelebilir, onu taktığınızda namluyu kırıp yükleme yapamayabilirsiniz?
Evet haklısınız dürbün 16.42 inch, tüfeğe olmuyor başka modellere yöneleceğiz artık ne yapalım....herkeze çok teşekkürler...
-
Bence on numara olmuş, hangi tip boyaları kullandın acaba?