aturan4 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Gamo CFX'in tetik ve yay degisimini İstanbul'da (Kocaeli veya Adapazarı olursa daha iyi olabilir) nerede yaptirabilirim ? Malzemeleride degisimi yapacak yerden almak isterim , birde kaca mal olur ?

Hatsan W&S special edition tufegimi bir arkadasım satın alacak , anlastık , sunu merak ediyorum ;arkadasımın problem yasamaması icin faturasını yanında bulundurması gerekecek , fakat fatura uzerinde benim ismim yazılı bu durumda olaya nasıl yasal bir boyut kazandıracagız ? Sonucta fatura kesmek gibi bir sansım yok , Fatura uzerindeki ismi karalayıp arkadasın adınımı yazacagız ? Bu konuyu bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim .Tesekkurler .

Bu işe evvelki hafta merak saldım , geçen haftada Hatsan'in W&S Special Edition diye bir modelini aldık (3 arkadaş , aynı modelden , 3 tane aldık) , cumartesi günüde poligonda bunları deneyelim , sıfırlayalım dedik .Tüfekler oldukça sert atıyorlar , oldukça gösterişliler fakat bence kaliteleri çok parlak değil ; 15-20 atışta hizalamayı başardık (Bu işlerden iyi anlayan birisinin yardımı ile ) fakat yukseklik ayarını benim tüfekte yapmak mumkün olamadı , gez'i artık kıracaktım sıkmaktan , buna ragmen hala 10cm falan üste atıyor , dürbünü kullanamayacagimizi bu arada zaten anlamış bulunduk , söktük .Bir arkadaşım tufeğinin tetiği takıldı , atıştan sonra parmakla ileri itmek gerekiyor yoksa kurulmuyor , diger arkadaşın tüfeğinde çok sorun çıkmadı , yani başarı oranı 1/3 diyebiliriz .Görüntü olarak Torpedo 150TH modelinin aynısı gibi duruyorlar fakat kutudada , tüfekdede boyle bir ibare yok , W&S Special Edition yazıyor , bunun Torpedo 150TH ile farkını bilen varsa , beni aydınlatırsa sevinirim .