Bu işe evvelki hafta merak saldım , geçen haftada Hatsan'in W&S Special Edition diye bir modelini aldık (3 arkadaş , aynı modelden , 3 tane aldık) , cumartesi günüde poligonda bunları deneyelim , sıfırlayalım dedik .Tüfekler oldukça sert atıyorlar , oldukça gösterişliler fakat bence kaliteleri çok parlak değil ; 15-20 atışta hizalamayı başardık (Bu işlerden iyi anlayan birisinin yardımı ile ) fakat yukseklik ayarını benim tüfekte yapmak mumkün olamadı , gez'i artık kıracaktım sıkmaktan , buna ragmen hala 10cm falan üste atıyor , dürbünü kullanamayacagimizi bu arada zaten anlamış bulunduk , söktük .Bir arkadaşım tufeğinin tetiği takıldı , atıştan sonra parmakla ileri itmek gerekiyor yoksa kurulmuyor , diger arkadaşın tüfeğinde çok sorun çıkmadı , yani başarı oranı 1/3 diyebiliriz .Görüntü olarak Torpedo 150TH modelinin aynısı gibi duruyorlar fakat kutudada , tüfekdede boyle bir ibare yok , W&S Special Edition yazıyor , bunun Torpedo 150TH ile farkını bilen varsa , beni aydınlatırsa sevinirim .