necil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ben İzmirde oturuyorum Hatsanda yakın sayılır. Hatsan artık müşterilerine hizmette elinden geleni yapmaya çalışıyor. Benimde zamanında Mod 95 yaylı tüfeğim vardı garantisi bitmesine rağmen yayını contasını vidalarını yenilemişlerdi bakımdan sonra sıfır gibi teslim aldım 1 lirada para almadılar sağolsunlar.

Teşekkür ederim. BT65 QE düşünüyordum başta ama aşırı hız ve güçte isabetliliği olumsuz etkiliyor. JSB exact kırmızı kutu kullanıyorum genelde. AT44 güç ağırlık ve boyut olarakta uygun görünüyor. Fabrikasıda izmir Kemalpaşada zaten fırsat bulursam denemeye gitmeyi düşünüyorum servis imkanlarının iyi olduğunu söylüyorlar.

Hunter Extreme SE .22 kullanıcısıyım. AT44 long QE'ye merak sardım şu aralar. Yurt dışındada tutulan modeli olarak gösteriliyor. Ceketli namluda modifiyesiz atışlarda iki atış arasındaki namlu çıkış hızı farkını ne kadar ölçtünüz.