Weihrauch hw 97 var bnde dampa ayak ile kullaniyorum size tavsiyem dürbün iyiyse hw 50 ya da 30 gücü az olsa da protector yerine yatagun dampa öneririm sportmach zaten uçuk fiyat ama yatagun da iyi yayli protector tarzi olanlardan pek memnun kalinmadi yatagun da alamam derseniz dürbün bogazina lastik takin yanyana ayağı öyle baglayin sonuç verecektir
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu adamlarda ego patlamasi var da zeka düşündürücü
-
ilginc ama hatsanjn regülatörü
-
Ben zaman zaman iyi olanların abartıldığı, zaman zamanda kötü olanların ufacık alakasız bahanelere bağlandığı hissine kapılıyorum.
Tabi bunlar benim kişisel düşüncelerim.
Yoksa başka art niyet ve iğneleyici bir düşüncem yok.Eyvallah hocam bnce de bahene olduğu sürece hep eksik kaliyo biseyler neyse o bizde hocam
-
Ttertemiz 51 atışlık seri. Maşallah diyelim. Bin çeşit tüfek çıktı son yıllarda ama hala şu at44 ün yerini tutan çıkmadı bence yerlide. Özellikle de long model iyi bir regülatörle çok iyi iş çıkarıyor.
Acizane tavsiye 18 grain yerine 16 grain kullansanız bir tık daha yüksek çıkar hızlar. Benim gözlemlerim 850-860 fpslerde genelde grupmanın daha iyi olduğu yönünde oldu şu ana kadar. Belki gücü bir tık açıp 51 yerine 40-45 atışlık seriye razı olarak 18 grainle pelletlerlede bu hızı yakalayabilirsiniz.Hocam eyvallah daha iyileri sizlerin olsun at 44 long gercekten parasina göre iyi tüfek bn cok memnunum sihirli dokunusla gayet iyi sonuclar veriyo ama 16 grain dagiliyo ve850 lerde atis sayisi düşuyo su an icin bu hali tama bana göre regsiz bi tüpü daha var o da güç icin ideal atis yapiyo
-
Hocam objektif yapilmiyo mu paylaşımlar ya da bizim gördüklrimiz yanlış seyler mi iceriyor:)
-
at 44 ümle crono degerlerini paylaşiyorum saygilar
-
eline sağlik metehan pek firsati olmuyo heralde hobiciler yoğun
-
keske bn de ankarada olsam:)
-
300 350 arasi bnce zoraki alin co2 ler genelde hayal kırıklığı oluyo başlangıç için
-
Artun abi katkilarina gerçekten teşekkürler keske büyük sehirlerde olsam dedigim tek neden ft değilse aranizda olacagimdan emindim
-
hatsan at 44 nova veya kral puncher bulpup jumbo tercih edilenler arasinda bunlardan temin ederseniz o fiyqtlara rahatlikla sizi mutlu edecektir
-
Aytaç abi canini skma sonucta bi çözümü var daha doğrusu yapacak kisiler var en azjndan ama elini korkak alistirma bi kere bozar sanayide turlarsin sonra silahin altindan girer üstünden çıkarsın kendin pişir kendin ye dersin emir abimden destek alirsin iş biter korkunun ecele faydasi yok bozulunca düşünmek daha ii değilse işin içinden cikilmiyo
-
Bence servise gönderin eziyet etmeyin kendinize bi de anlamadığım sifir tüfekte nasil bu kadar sorun cikar ya iğne kiriliyo ya hava kaciriyo gerçekten garip
-
pellet ağırlığını paylasmiyolar o yüzden tam anlayamazsiniz kullanan arkadaslara sormak lazim modeli
-
Yerli makinelerde sorun olmuyo gönderirseniz ne kötü kargo parsiyla iş düzelir ama iştahla baslayacakken bu sorunlar deli ediyo adami ama arkadaşla görüşün sorun illaki cikar ama çözümü olur mutlaka
-
hocam nasil bi yazici kullaniyosunuz bn de düşünüyorum
-
wurth silikon sprey oringlere motor yaği diger aksamlara iyi oluyo
-
aa alasim geldi yükleyiciyu görünce ama güzel olmuş gerçekten tebrikler
-
Sekli itibari ile pek getirtmek isteyen olacagini sanmiyorum