abi senn ev cephanelik gibi nereye elini atsan makine cikiyo sanırım
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi sen ne yaptin yaa resmen coştum yine dalgalaniyorum şarkısı geldi aklima Allah daha cok versin gözlerim doldu vallahi:-)
-
Gerçekten Muhteşem Üçlü! Bir tabanca meraklısı olarak kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum.
Abi bn de tabanca seviyorum ne hikmetse küçük ama işlevsel daha iyisi hepimizin olsun seninkileri de görmek isteriz izzet abi
-
herkes ithal ediyo biz de imal edip satiyoruz maksat hareket olsun yerli mali yurdun mali yabancilar kullanmali yerliler agzi açık seyretmeli
-
fx royal 400 ft carbon hilal avda 8300 lira bunu getrseler sizce ne kadar olur 10000 e alınır mi bu silah
-
Emir abi mod 135 in maharetini bilmiyorum torpedo 155 mod 125 ten daha mi kuvvetli bu
-
bizim ülkede su kalibreden üstü satilamaz havalilarin diye bi yasa var mi bn bilmiyorum da bu şekilde kendi ülkende yetişen ürünü başkalarinin yemesi cok aci değil mi
-
Abi gerçekten güzel görünüyo dediğim silah ama elma şekeri gibi elmasini yabancilar yiyo sapi bize kaliyo
-
valla bu silah gayet güzel duruyo alinir farkli klasik hatsandan umarim büyük kalibresi olur da kendi silahimizi kullanabiliriz
-
koldaki açıyi artirarak alinan yol artirilirsa aslinda kurulumun kolaylaşmasi mümkün tabi bunu yapmak uğraş gerektiriyo bu soylennler yapilabilir cok şey istemiyoruz ama üreticilerin biraz çalışıp kafa yormasi gerekiyo sonuçta hem kendileri hem biz kazaniriz
-
Bence herşeyin başı her haliyle kaliteyi hissettirmeli bizi kil tüy mevzularla üzmemeli silah tamam güç vs vs var ama insan eline aldi mi ithaller gibi vay be dedrtse yabancıdan pahali olsa da alirim
-
Biz eksikliğimizi fazla modelle kapatmaya calisiyoruz ama hepsinin toplami bi yabanci model etmiyor bi tane yapıp herkesi memnun etmek önemli olan az ve öz olmali simdi alacak olsam at44 mü bt 65 mi nova mi tropy mi glatian mi gladius mu karaboa mi alcaz at 44 teki skintiyi çözüp çekiç yayini düzenleyip regülatör takip tüpü artirip veya ağırlığıni azaltip malzeme kalitesini artrsa direk tercih sebebim olur bu kadar modelin birbirine cok bi üstünlüğü yok ki
-
röhm benjamin steyr muhteşem 3 lü:-)
-
burayi biraz daha canlandirmak lazim zannimca bu kadar mi makineler:-)
-
bakalimbakalim daha neler cikicak merakla bekliyorum
-
artik bi yerden sonra aman ne halin varsa gör der bnmkiler
-
emir abi yaa nasil vakit ayırıyorsun bunlara yaa bn annemden babamdan ayri olmama rağmen laf anlatamiyorum onlara bi de evlennce nasil laf anlaticam hayal edemiyorum gercekten
-
az gazoz gibi yaa o pompa bilmiyorum artik
-
hobinin bedeli niye bu kadar ağır bunun ne kadari maliyet cok merak ediyorum
-
bu rayiç bedel nedendr anlamiyorum gerçekten