on numara beş yildiz:-D
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kamera tripotu iyi yaa bn de ariyorum da bakalim ayarlamaya calisiyim
-
hocam tripodu nerden temin ettiniz memnun musunuz
-
hocam kendi sitedind3 de göremedim teknik özellikleri nedir cal nedr gücü nedr bu silahın
-
steyr lp s nereden bulabilirim ikinci el
-
sevmeniz güzel hayrli olsun güle güle kullanın
-
abidin beydeki bnm benjaminimdi:-D
-
arkadaslar silahimi paylasmak istiyorum gerçekten on numara makineydi ama sattim kisa sürede herkese tavsiye ederim güç güzellik ve hafiflik bir arada
-
hocam bnce evde atis yapmamk lazim nacizane görüşüm Allah korusun nolur nolmaz
-
yani almak istiyorum ama karar veremiyorum benjamin pistol ve at 44 hakkinda ne dersiniz
-
hocam pcp silah ve kompakt pcp tabanca olarak me önerirsiniz
-
anladim ama makinede bu tür degisiklikler skinti olusturmaz mi
-
arkadaslar benjamin demisken pcp tabancasi hakkinda bilgisi olan var mi benjaminin
-
yok ama alicam bulursam piyasada net ortaminda bulamadim alma fikrim var bana şarjörlü kompakt bi silah lazim
-
hayret bisey bn neden göremiyorum sizinkini de göremiyorum kendiminkini de anlamdim telden giriyorum ondan mi acaba
-
tamam o zaman yani aslinda yurtdisi bilgileri önemli olan teşekkürler konu disi olacak da gönderdigim mesaj sayisini.nasil öğrenebilirim profilimden yardimci olur.musunuz
-
mete han paylasim güzel ancak biraz güçsüz gibiler benjamin marauder pistole ne dersin
-
hocam bn de o olayi anlamis degilim hep merak ediyorum ama hala net bi bilgi edinemedim fx lerde falan hep 7.5 joule yaziyo bakinca 70 joule lük silah bunun aciklamasini merak ediyorum
-
ŞİMDİ BİRAZ PARA DURUMU SIKINTILI DA ALICAM BİTANE SİZ KESİN Mİ DİYOSUNUZ ULTRA 5.5 DAHA İYİ OLMAZ MI
-
o zaman 4 pompa yapılır mı light modeli ile de