Aynen bnce de hakikaten kotkuttu resmen boşlukta hissettim kendimi
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
emre bey cok ii olur ama bu atanin silahlar neden bu kadar biçimsiz
-
Gercekten emeğinize sağlık giden herkes bizimle pqyalsirsa gördüklerini bize de şölen olur
-
effecto ii duruyor bakalim ama ata armsin pcp si ne alemde onu merak ediyorum
-
aynen hocam forumda o kadar alis satis vs oluyo hic sizinki gibi kadar fiyatli ve o kadar trajik bi olayla karşılaşmadim koskoca bi firma baştan sona bu kadar işi planlayip 2000 lira için bunlari nasıl yapabilir anlamiyorum biz güven çerçevesinde deniyoruz kullaniyoruz baskasina merak salip o havaliyi kullanmak için bir nevi el değiştiriyorux ama remiyetle bile insanların iyi niyetinden suistimal dogurmalari cok trajik bnce güven ve iyi niyet herşeyin özü
-
Valla sizin yeeinizde olsam hakkimi sonuna kadar arar ve ne vaadettilerse onu alana kadar vazgecmezdim bi yerden sonra adami enayi yerine koymaya çalışmak dokunuyor
-
aciklamasi basit kisa vadede para sicak geliyo ama sonrasinda neler götüreceği düşünulmuyo
-
bu tip farkli ve acayip anahtarliklardan hediye kabul edebilirim ayni zamanda satin alabilirimde
-
aynen mesaj tamamlamaya çalışıyo abim galiba
-
-
forumun tecrubeli abilerimizde daha ne parcalar vardir israrla istiyoruz alamiyosak da görelim demi saglam bi galerimjz olur bu arada emir abi webley yok:)
-
-
-
-
pelletlere yazik olur ne atis konforu ne deisabeti olur bnce silaha da yazik pelete de yazik olur
-
Atin bakalim sıkıntı olursa söylersiniz
-
Teşekkür ederim kutu secimibnce daha mantikli
-
kutu ebatlari nedir kutu daha iyi bence kutuyu aldığıniz sitenin adresini verir misinjz bana da lazim
-
cnc cilere de parca yaptirmak gercekten güç ugrasmissin yaptırmışsın bravo umarim pahaliya patlamamistir
-
10 metrede siforlayiniz önerim chairgun programini kullanarak ne kadar düşme yapacagini hesaplarsinkz mesafeye göre dürbününuz mildotlu ise