48 atis 500 cc tüp için kesinlikle sıkıntılı geldi bana son güçte bnm breaker 80 atış falan yapiyo tabi jumbolarla breakerin hiz ayari ayni ise
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ülkede 2 tane firma var yerden yere vuruluyo kaliteyi kim istemez eleştiri tabiki yapilir ama bazi isler yermeyle degil moralle ilerler çin taklit ediyo çin kopyaliyo dediler 5 sene önce şimdi aliexten çin mali alcaz diye yırtınıyoruz demem o ki hatsan kral da olmasa bir cok ürünu rüyamizda görürdük ithalleri bu kadar da ayyuka cikarmak biraz zoruma gidiyo acikcasi
-
Bence de o iş patlar gibi duruyo da hayırlısı
-
Peki bakalim kolay gelsin
-
kilavuzunda yaziyo olmasi lazim ayrica foto ekliyorum bn bu şekilde yaptim picatiny ray bulup iki tarafindan kundagi deliceksinjz sonra bipodu takabilirsiniz tabi kralin bipodu 22 raya takiliyosa
-
Ray takmak daha kolay bn o sekilde yaptim
-
hocam hangi bayi olduğunu da söylerseniz aydinlanmis oluruz ona göre hareket ederiz geçmiş olsun bnce durumu çözün deyip çözmezseniz de suç duyurusunda bulunup savciyla geliyorum deyin çözülecektir diye düşünüyorum
-
bulursun abi zamani gelmemistir daha:)
-
yenilerini de ekliyim dedim
-
Eskiden satiliyodu ama şimdiyok malesef
-
Güzel yani bir de hafifliği
-
hocam bnce de yollayin yapsinlar
-
fuarda yeni ürünlerden satış yapiliyor mu yoksa sadece teşhir amacli mi
-
ev içinde yapailan cronoya xcortechle ölçümlerimtamamen hayali olmuştu bnm diger f1 cronolar zaten güneş işiginda ölçüm yapiyo ya kirmizi ledli ışık var onla kapali ortamda ölçüm yapiyo o yüzden ev ici ölçüm xcortechle hayali olabilir
-
alicinin mi yoksa göndericininmi
-
Hocam havalilarla ilgili sıkınti var mi
-
Valla hocam yine büyük ya zoraki kadar olsaydi bari boyu
-
hocam alan bi paylasim yapsa crono yapsa da herkes fikir sahibi olsa degilse kimse fikir sahibi olamiycak
-
hocam 5.5 icin degil de dediginiz gibi 4.5 u görmek istiyorum bn
-
bn de ataman ap 16 gibi harbiden tabanca olan bi model acaba ne zaman gelecek diye bekliyorum