Bn hatsan calisani değilim yanlış anlasilmasin bana düşman gibi de davranilmasin rica ediyorum sadce görüşümü soyledim bn de de sadece bi tane hatsan var ama fiyatlara bakinca da acayip el yakiyo ithal silahlar bunu dile getirdim sadce
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaslar yerli firmalari yerden yere vurmakla bu iş düzelmez ithallerin de bakiminda yedek parca temininde vs cekilen sıkıntilar da ortada o kadar para da cabasi
-
Bn kraldan pcp tabancaya pulpup kundak bekliyorum sihirli bir makine olurdu harbiden
-
her atis için pompalama sıkınti zoraki bile bayiyo 3 pompa cekilmez oluyo bibyerden sonra
-
4.5 mm le 800fpslerde 60 atış yaptirirsa hiç düşünmeden alirim
-
hadi hayirli olsun bakalim da bu tabancayi bulpup yapan da olsa on numara olur
-
bunu kullanmaya kiyamaz insan
-
para olsa da alsak ne iyi olurdu be:)
-
Abi bi de çakı merakı salmasan olmaz mi ya:)
-
hayirliolsunabi
-
valla daystate gibi olmuş sekil on numara beş yıldız
-
on numarasin abi
-
Bulmak ulaşmak bazilarina zor oldu ama devami gelir umarım kendime ugras bi de cam bi dolap yaptirip asmayi düşünüyorum figür olarak
-
hocam bn de paylaşırım koleksiyonu zenginlestirelim beraber
-
Arkadaşlar yeni uğraşımı sizlerle paylaşmak istedim oto aksesuarlarindan anahtarlik koleksiyonu yapma karari verdim daha önceden olanlara yenilerini katma fikrim var sıradışı anahtarlik görürseniz ya da hediye etmek isterseniz paylaşimlarinizi bekliyorum simdilik elimde olanlari paylaşıyorum teşekkürler
-
ne zaman cikacagi belli mi peki
-
metehan arka dipcik cikiyor demi
-
hayirli olsun abim güle güle güzel günlerde kullan
-
Hocam genel itibari ile bn kullanmamakla birlikte hatsan nova atış sayisi bakimindan baya itibar görüyo fiyat performans için bnm de aklimda olan bi silah şahsen bn ilk at 44 ümu pompa ile 3 kere doldurduktan sonra satmıştım ve 180 cc veya 200 cc olmasi lazim tüp hacmi bana sorarsaniz bn düşünmek bile istemiyorum 500cc yi pompa ile doldurmayi scubada da ayni mantik var korkulacak bi durum yok belli basli şeylere dikkat ettiğiniz sürece yeniyken pompayla 500 cc doldurmaya çalışarak başlamadan hobiden soğumayın
-
Ne demek ne zaman istersen çok bildiğimizden değil de işte fikir yürütmeye çalışıyoruz çok iyi bilen abiler ve arkadaşlar mevcut yardimci olirlarsa gayet iyi olur bi de dua ederix