Ben sırf bu ağırlık ve dolum sıkıntısı yüzünden hep hafif ve kompakt makinelere sahibim ve gayet memnunm en ağır silahım benjamin discovery 2,3 kg bakalım ileride belki değişebilir bu durumum
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eline saglik abim her zqman yardimini esirgemeyip her sorumuzu cevapladigin icin ve yenilikleri sunduğun icin
-
elyafli yastik birebir 700 fps yi test ettim denemek bedava
-
arkadaşlar yeni zoraki ultra aldım ikinci el şiddetle öneririm dün ikinci gününde 10 metreden kürdanı vurdum 3 atışın ikisinde siz atış yapmak için arıyosanız kesinlikle zoraki ama şekil önemli sadece atsın isabet çok önemli değil diyosanız co2 .co2 ile şişe vurursunuz ama yetmiyo bi yerden sonra zaten tahribat da yok isabet de olmazsa moraliniz bozuluyor ha bn alırsam da şekli ve koleksiyonluk olduğu için alırım nacizane görüşüm teşekkürler
-
nova compact alasım var bu dürtü kötü hepsini merak ediyo insan:D
-
bn apadamin aldigindan bahsediyorum gittigidiyprdan alınan delik deşik olmus at 44le
-
bu ürünü nereden aldınız peki bn de almak istiyorum da
-
bni de alir misiniz hocam bnm de zorakim var artik
-
olmadi o zamqn nn pcp tabancaciyim
-
Arkadaşlar sorum şu olacak orda olan ürünleri alma şansımız var mi ve pardus ün standinda fotoda görünen pcp tbancanin fiyati nedir gidenler yardimci olursa sevinirm
-
Yaşım belki büyük değil ama iyi ki ilcede büyümüşüm sokaktan iceri girmemisim tarla bag bahçe keske daha cok olsaymis hayatimda şimdi ariyorum bulamiyorum neyse bnm de bayram paramdan biriktirip aldigim mod 20m kayip babam yemin etmişti bn alabildigine merakli babamsa oldum olasi tabanca tüfeğe atarliydi neyse aldim bayram parama il merkezine gidip kuzenimle bi bayram günü. Sonra poşete sokup belediye otobüsüyle getirmiştim biraz da tirsarak ne kagidi var ne faturasi o zaman tabi fatura ne bilmiyoduk gider gitmezyanimda götürdugum teyze oğlu bni gambazladi babam yemin ettim görürsem yakarim dedi aylarca catida sakladim en sonunda ikna ettim mod 20nin yerine sakladığım oyuncaklardan mantar tabancasini sobaya atti da mod 20 eve girebildi ama paslanmışti cok üzülmüştüm paylaşmak istedim hep bi heveslenmeme sebep bu makineler atesliler hic değil ama hava yaşam kaynağı araba aldim o olmasa da olur ama bu olmuyo saygilar :-)...
-
hocam o baya zor bi iş gibi duruyor daha raslamadım o tarz bi işe girişene
-
yok artık bulursam mutlaka alırım 30s hem kompakt hem muazzam atıyo
-
lesiy biraz silah görünümünden uzak bnce tabanca desen degil tüfek desen değil tüp kismi silahtan daha uzun sopa gibi olmuş
-
aozel77 yi taniyan arkadas var midir nasil ulasabilirm kendisine uzun zamandr girmemis foruma
-
Abi telefon numarasi varsa verr misin
-
alitekinle görüştüm tetik tertibatinn taşınması için malzeme olmadığıni söyledi o yüzden kaldi öylece
-
Musa usta var eskilerden Musa Karaoğlan. Hala yapıyor mu bilmem ama isterseniz numarasını veririm. Ama kundak yapımı tuzlu olur söyleyim önceden.
ne kadar tuzlu abi:-)
-
sanirim yardimci olacak kimse yok koskoca forumda teşekkürler herkese
-
Gayet başarılı tebrikler