valla bakalim artik abi krom yapicak var da bulpup biraz zor sanırım
mbo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
abi bulpup sonra da krom kaplama nasıl olur sence
-
absak hocam bulpup işini kim yaptıysa paylaşır mısınız
-
aynen abi sadece yükseklik biraz daha az olabilir
-
abi valla yazık ettin yani
-
arkadaşlar bi abimle birlikte kompakt ve işlevsel olması açısından atp2 ve benjamin marauder pistol için kundak yaptırma fikrimiz var kendisi uzuzn zamandr araştırmasına karşın bi sonuç alamadık ve foruma başlık açma gereği duyduk yapabilecek birileri var mı ve sizce bu tarz bi şey nasıl olur merak etmekteyiz ii forumlar...
-
mühimmatlar bu kadar mi arkadaşlar abiler:-)
-
mevzu basit bnce cok dikkatli olmak lazim 180 bar deyince durup düşünmek lazim
-
yolda giderken ayağı kayip düşen de ölüyor diye yolda yürümeyelim mi:-)
-
1800 metre derinlikte yüzmek gibi
-
Valla hocam bilmiyorum da iyi cesaret olmaz olmaz dememek lazim dikkatli olmakta fayda var 3 4 bar basınçta lastik patlamasinn tahribatini görünce tüylerim ürperiyor 200 bara
-
valla tehlike çanlari çalıyo abi
-
Gönderiyim abi özelden cekiyorum fotolarini
-
steyr lp2 gez de arpacik da müsabakaya göre dolayısıyla gez de geniş arpacik da fosforlu bisey yapistr dedi emrah abi de nasi yapicam daha farkli ne yapilabilir
-
emir abi hatsanda bunu yaptik diyelim diğer silahlar icin ne yapilabilir bu konuda
-
bnde diyorum ki gezin aralığını azaltip arpacigi ince tutup gez araligina arpacigi tam oturtunca ortadan vuruş olur
-
tamam da abi gezin tam ortasina arpacigi onun da tam ortasina hedefi oturtmak göz karari oluyo gez ile arpacik dürbün artikili gibi ince olsa direk hedefi ortalayip vurabiliriz
-
abilerim bnde şundan müzdaribim gezden arpacigi görünce gezin kenarlari boş ve arpacik kalin görünüyo bunu nasil daha hassas hale getirebilirim
-
Galiba haklisiniz hocam 300 liralik yayli almakti aslinda ilk baslama serüvenim ama artik beynimi kemiriyo iisi kötüsü şusu busu derken merak girla gidiyo hoş gerçi alamiyoruz ama en azindan fikir sahibi olmak merak etmek de güzel
-
eyvallah abi durumlar düzeldikce zamanla hepsi olcak inşallah bikmadan yorulmadan sürekli yaziyosun tek skinti bu makinelere ulasmak biraz zor ve iyi malzeme alip bi kere almaktr bnm amacim