Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
şimdi heryer bilgisayarcı oldu .pcp kesinlikle düşünmüyorum. pompa scuba vs ile ugrasmak istemiyorum açıkçası. Stoeger Atac Suppressor 5.5mm almayı düşünüyorum alaşımlı pellet ile 305 ms oluyormuş. başlangıç için bu tüfeği seçicem sanırım.
kesinlikle canlı vurmayacağım. 100 m gibi mesafeden şişe hedef vb. şeyleri vurmayı planlıyorum. tepmesi hiç sorun değil tepsin ama isabet oranı iyimi bide onu öğrenirsek çok iyi olucak deneme şansım hiç yok. bodrum gbi bir ilçede havalı tüfek satan yer yok desem yeridir.
ateşli silahın şimdiden hayırlı olsun çook kararsız kaldım şuan. 125 vortex'in tahribat tatmin edici. ama isabet oranı nasıl. heryerde kötülenmiş bir tüfek. isabet oranı yok falan diye. hobiye yeni başlıycam burnumdan gelmesin sonra
1.alaşımlı pellet ile 5.5 olan model 305 ms yazıyor. alaşımlı pellet nedir ? 2.tahribat mesafesi nedir ? ( soda şişesini kaç metrede kırabilir ? ) 3. 125 vortex mi alayım stoager supressor mu ? bir stoager kullanıcısı olarak yanıtlarsan cok yardımın dokunur
tavsiyeniz için cok tesekkur ederim body bulding yaptıgım için ağırlıgın sorun olacagını sanmıyorum 84 kiloyum ama desteksiz atış yapmak istiyorum. stoager atac supressor inceliyorum şuan. manlu cıkısları aynı 305 ms. tecrübesi olan arkadaslardan daha cok yardım etmelerini rica ederim
sorun şu ki ahşap istemiyorum STOEGER ATAC SUPPRESOR 5,5 MM. bununda namlu çıkış hızı 305 olarak verilmiş doğrumudur. hangisini almam gerekli. tecrübeleriniz çok işime yarayacak.
konuda anlattığım gibi bir tüfek almak istiyorum. fiyat max 700-800 TL civarı olabilir. ilk havalı tüfeğim olacak. yardımda bulunmazsanız mod 125 vortex almayı düşünüyorum. yardımı olan abilerime teşekkürü borç bilirim