mertcan83 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o zaman en iyisi karaboa yı bekleyelim. Nisana kadar sabretmekten başka çare yok
-
youtube da adamın birisi video yayınlamıştı. Bt65 in kurma kolunu yağladım kolaylaştı diyordu.
jsb pellet kullanınca isabetli oluyormuş.
-
kurma kolunu yağlarsan sorun olmaz. Keşke ülkemizde satılsa da alabilsek. Güçlü tüfek için karaboa yı beklememiz gerekecek. Marttaki fuarda göstereceklerini tahmin ediyorum.
-
big bore silahlar Türkiye de satılmıyor.
-
av bayisi değilim.
-
Edindiğim bilgilere göre fiyatı henüz belli değil. Tasarım aşaması devam ediyor. Çok güçlü olacakmış. Çıkış tarihi az çok belli. Tam tarihi açıklamam belki uygun olmaz ama çok yakın bir tarih değil.
-
umarım gladius gibi abartı bir fiyat belirlemezler.
-
fotoğraf ve fiyat bilgisi
yok mu ? -
bt65 almayı planlıyordum. Daha güçlü olursa bunu alırım.
-
bence hatsan bt65 i aşamaz. Bu arada fx dediğiniz silah yarı otomatik mi ? Türkiye de satılıyor mu ?
-
Türkiye'de bulunmayan sumatra gibi tüfekleri nasıl temin edebiliriz ?
-
diğer havalı tüfekler de yurtdışından gelmiyor mu ?
ithalat yetkisi olan bir satıcı bence siparişle getirebilir. -
Merhaba,
Hali hazırda swiss arms 941 ve mod 25 supertact sahibiyim. Birkaç ay içinde PCP almak istiyorum. Bu ikisi arasında karar veremedim. Yorumlarınızı alabilir miyim ?
-
Pet şişeleri maalesef tek atışta delemiyor. Jericho 941 CO2 tabancam var. O da pet şişelerde çok parlak değil. Ama teneke kutuları delik deşik edebiliyorlar. Sanırım pet şişe esnek olduğu için pelletler sekiyor.
-
Teşekkürler. Peki dürbün alırken nelere dikkat etmem gerekir?
-
Üzerinde vortex yazmıyor. Herhangi bir modifikasyon da yapılmadı henüz. Vortex piston taktırırsam kurma kolaylığı ve güç artışı olur mu ?
-
Hatsan mod 25 supertact aldım. 20-25 metre atışlar için dürbün mü yoksa reddot mu tavsiye edersiniz ?
-
Bende 5.5mm olanından var. 17-20 metre mesafeden kutu kolayı delmesine rağmen yakın mesafeden pet şişeyi delemiyor. Gamo rocket, raptor ve platinum denedim. Sonuç aynı. Birde kurmak bayağı güç gerektiriyor.