Teknik bilgileri ve çalışma sistemi nasıl
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aynen öyle volvo kesinlikle sağlam araba...
cometayada içim ısındı...alacağım ama önce mod125 vortex setimi satmalıyım...Mod 125 satılır mı hiç
-
Benim de aradığım bir tüfek var 1. nesil webley patriot eğer bakımdan sonra eski performansını verebilecek temiz kullanılmış bulsam kaçırmam
-
Cometa unutulmuş bir cevher gibi. Geçen Hüseyin'e de dedim. Volvo gibi değerini bilemediğimiz iyi ve kaliteli bir marka
Volvo dünyanın en sağlam arabalarından biri tank bir nevi
-
Güç için mod 125 var zaten cometa eğer denildiği kadar isabetliyse hiç kaçırılmayacak fırsat ama gamonun cfx royal silahı da yabana atılmayacak bi tüfek alttan kurması da ayrı güzellik veriyor
-
Gamo nun CF serisi alttan kurma daha hafif daha isabetli fiyatı da torpedoya yakın sadece gücü düşük ama isabet ve hafif olması hem pratik hem de daha keyif verici
-
bugün bt 65 plastik çantası büyüklüğünde bir koli ve scuba tüp koli halinde 2 paketi aras kargo ile istanbuldan adıyamana gönderdi arkadaş ve fiyatı duyunca şok oldum tam 170 tl istediler. bu fiyat normalmi sizce. bana resmen kargocuların tam bir soyguncu olduğunu hissettirdi. gerçekten bu fiyat uçuk değilmi
Ufacık dampayı yollamak için aras a gittim 15 lira istedi yurtiçi de 15 lira istedi ptt 7 lira istedi o da haftaya anca gider dedi kargo almadan ya da yollamadan önce indirim kodu isteyin yoksa en yüksek tarifeden veriyorlar insanları kandırıyorlar bu namussuzluktur
-
otobüsede vermenin kargoyada vermenin ikisinde ucu b.....degnek derler ya aynen öyle düşünsenize otobüse veriyosunuz abi valla biri aldı ama kimdi hatırlamıyog dediklerini.herşey olabilir...
İki ucuda aynı yere çıkıyor o doğru işte, küçük parçaları kargoyla büyük kolileri otobüsle gönderiyorum başına ne gelirse artık
-
Büyük parça eşyalarınızı otobüsle göndermek daha uygun nerdeyse kargonun 10 da 1i fiyata geliyor güvencesi yok derseniz zaten hiçbir kargoya güven olmaz
-
İnşallah. Buyrun gelin tabi.
İnşaallah
-
Burası üniversitenin hemen arkasında güzel boş bi arazi. Her zaman bekleriz.
Musa ile konuşmuştuk bi ara dediği yere gitmişsiniz konya ya geldiğimde buluşalım mutlaka
-
Gittiğiniz yer neresi konya ya geldiğimde beraber gidelim
-
Mesafesi kullanılan pelete göre değişir jsb 13 graini 300 metreye kadar atar etkili menzili de 100 metredir silahla göz gezle 400-500 atıştan sonra dürbün takılmalı çünkü yayı anca randıman alır dürbün için dampa şart çünkü silah çok güçlü
-
Torpedolar boğa gibidir vurduğunu talan eder en sevdiğim yaylılarımdan biri
-
Öncelikle hayırlı olsun ben de bunun abisi torpedo 155i kullanıyorum başlangıç için dominator daha uygun olurdu bu silaha göre kurma kolunun kendi kendine açılmaması gerekir sarsıntıya dayanmayıp kol açılıyordur büyük ihtimal kolu serbest bırakan pimde sıkıntı var demekki pimi bi kontrol etmek gerekir
-
Diana 4-16x42 dürbün ve sportsmatch dm60 dampa mod 52 gibi üst sınıf yaylılar için en ideal ikili
-
bahsi geçen firmayı merak ettim doğrusu
Hangi firma olmadığını söylersem daha uygun olur kral ve hatsan değil
-
Nimetle şak'a olmaz
-
Geçen hafta yerli firmalardan birinin fabrikasını gezdim havalı tüfek departmanına girmeden önce çok şaşaalı bir yer bekliyordum ancak durum içler acısıydı departmandakiler sorduğum her soruya verdikleri cevap "biz babadan oğla hep böyle yaptık öyle mühendismiş araştırma geliştirmeymiş bilmeyiz" oldu adamların kafası duvar gibi hiç kimse kullanıcıyı önemsemiyor bu kafayla giderse aynı ürünün tetiğini boyayıp namlusunu oynayıp piyasaya sürerler kraldan herkes beklenti içinde İnşaallah dikkate alır da diğer firmalar gibi olmaz.
-
Bende geçen aylarda mod 125 sniper vortex aldım sürekli kullanıyorum bin üzeri atış yaptım ancak sıkıntılar var gibi
Misal bu 22 grain pelletlerde daima düşme yapıyor 10-20 metre arasında bunun sebebini anlamış değilim
Özellikle norica 22 grain düz pellet için bu çok fazla görülüyor bazende gamo ts 22 pelletlerde de yapıyor
Bunun dışında bu model pelleti seçiyor gamo pro hunter ve gamo pro magnum dışında attığım 7-8 çeşit pelletlerin hepsi sapma yapıyor
Bu konularda ayrıntılı bilgisi olan varsa cevap verirse memnun olurum.
Son olarak birde şu var bu vortex modelleri yaylıya göre daha zayıf mı bilemiyorum ancak 100 metrenin ötesini zor görüyor vortex modeli
Hal böyle iken bunu yaylıya geçirebilir miyiz ilerde yada bunun stabil bakımını yapsak daha etkin menzil sonuçları alır mıyızJsb 18,13 exact jumbo heavy dışında diğer bütün peletler 30 metreden sonra işe yaramaz mod 125 te isabetli olan tek pelet jsb 18,13 tür, vortex te yay yumuşama sorunu yok birazda sarsıntısı az tatlıdan başkada farkı yok.