Kanunda zikredilen ifadede kutu veya kılıfın içinde güvenli bir şekilde faturası veya ruhsatı yanında bulunmak kaydıyla taşınabiliyor ama şu anda uygulama alanı çok daraldı havalı silah bile olsa özel güvenliğin içeri alıp almaması kendi insiyatifinde bazen kendini riske atmamak için almıyor. Kanunda yazan belli ama uygulaması terör ve diğer etmenlerden dolayı farklı oluyor.
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan proximaya bir bakın derim ben pazarlıkla ucuza alabilirseniz kaçırmayın.Hem şarjörlü hem isabeti plinking için iyi sayılır.
-
-
Hiç şaşırmadım benzeri sürat kargoda başımıza geldi internet alışverişi olduğu için müşteri olarak satıcıdan para iadesi aldık aldığımız satıcıya birebir aynı replikleri söylemişler eleman izne ayrıldı daha sonrada işi bıraktı diye kesinlikle zerre namus yok o adamlarda.
-
-
Walther dominator bi aralar benimde ilgimi çekiyordu ama tüpü 300 bar ve bakımı meşakkatli olduğunu öğrenince vazgeçtim o bütçeye sıfır olacaksa isabet öncelikliyse at44 long 5.5 -güç öncelikliyse yeni çıkan bt65 long 6.35 + vector optics 6-25x56 mpr reticle dürbün + scuba ve tabiki regülatör çok güzel bir set olur ya da diğer alternatif bütçeye uygun olarak ikinci el AA S510 seti tavsiye ederim forumda ilan vardı hatta.
-
Pcp adamı uyuz eder %100 haklısınız o kadar meşakkatli olamaz bir hobi bi atması zevkli o kadar.
-
BT65-6.35 Güç Modlaması(72fpe)
Forumda esayar07 nickli Emrah abi modladı bu tüfeği hedef filan koymaz önünde.
-
Bildiğim kadarıyla zaten hatsanın barrage tüfeği galatian altyapılı yani sadece tüfeğin tipini değiştirmişlerdir muhtemelen.
-
Kesinlikle, 25 grainlik bir pelet 800 fps civarında yaklaşık 50 joule güç ediyor ki bu da çoğu pcp den daha güçlü demek adam gamo hunter1250 ile kaç tane domuz indiriyordu hakikaten canavar gibi silahlar.
-
Kısa namlulu QE modelini beni de tatmin etmedi bir magnum tüfekten daha fazla şey bekliyor insan, yabancı forumlarda klâsik mod135in gücünü çok beğeniyor yabancılar zaten av serbest olunca pest kontrol amaçlı kullanıyor adamlar,torpedo155te çok tutulmadı piyasada aslında dediğiniz gibi çok güçlü bir tüfek mod125ten bile güçlü.
-
Ben de klasik model yaylı mod135 6.35 arıyorum envantere sabitlemek için sanırım piyasadaki en güçlü yaylı tüfek 87cm³ lük piston hacmi gösteriyordu , 25 grain jsb yi 800 fps civarı atabilir mi acaba onu merak ediyorum.
-
Patriotların birinci ve ikinci nesil arasındaki piston çapı farkı ne kadardı 80.5 cm³ olan herhalde birinci nesildi değil mi ?
-
Tebrikler, silah birici nesil patriot muydu ?
-
Hatsan Qe serisi filan sırf satış politikası başka özelliği yok onun yerine piyasada varsa eski tip yaylı 6.35mm mod135 tavsiye ederim Qe olandan daha güçlüdür ama dürbün takılmaz ona da hiç acımaz parçalar o yüzden gez arpacık atarım derseniz eski seri yaylı uzun namlulu piston hacmi biraz daha fazla olan 6.35mm mod135 alın keyfine bakın.
-
Hatsan fabrikasında takarlar hatta sadece kargo bedeline ücretsiz yollarlar fabrikayla iletişime geçmek en kolayı olur.
-
Bull pompa bu, zamanında aramıştım bulamadım Türkiye de.Webley pompada 300 bar basabiliyor o sıkıntı değilde, Bull pompa Hill ve Fx kadar kolay basabilse benim istediğim o webley pompayla 3-4 kez tüfeği doldurana kadar İllallah ettiriyor tek istediğim daha kolay basması.
-
Hayırlı olsun öncelikle , pompa işine gelince YouTube ta bir kaç video da arabaya motorlu pompayı bağlayanları görmüştüm ama onlar tüfeğin tüpünü dolduruyordu 200 barlık 230cc bir tüptü tahminen.
-
Bu kalibrasyon olayı silaha göre değişir sabit bir kuralı yoktur örneğin bt65 gibi bir silahta asla 4.5 mm kullanılmaz çünkü silahın yapısına aykırı tam tersi olarakta pcp tabancalar gibi kısa namlulu ve valfı uygun olmayan bazı silahlarda yüksek kalibre kullanmaya müsait değildir yani doğru soru alacağınız modele göre en uygun kalibreyi araştırmaktır.
-
Teorikte çok güzel düşünülmüş bir ürün ama pratikte maalesef sorunlu geliştirilmesi gerek isabeti bozuyor dürbün hep farklı yerleri vuruyor bu yüzden Türkiye de sportsmatch veya yatagun tek alternatif.