Tüfek gamo cfx kıvamına gelmiş tepmede azalmış bi ağırlık kalmış cfx ten farkı, isabeti iyiydi zaten dahada toplamış cfx le bi grupman kıyaslaması olsa tadından yenmez, iyi çalışmalar.
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu silah bende vardı jsb 13,43 ve 15,89 kullandım 100 metreyi vurur ancak dürbün montajınıda iyi yapmak şartıyla.
-
Ekol filan maceraya gerek yok hatsan striker edge var kampanya da şu anda başlamak için gayet yeterli tavsiye ederim.
-
Bayi de varsa incele mutlaka her modeli aklına yatar birisi.
-
Sana şöyle anlatayım bendeki normal modeldi xl olanı değil öyle bir ağırlık merkezi görmedim hakikaten mükemmel yapmışlar ahşap kundak gez-arpacık yok gücü mod95le aynı sayılır isabeti de hatsandan iyiydi vortex zaten tüfek tepmesi az yay rodajı yok sıfırına o kadar para verme ikinci eline bir bak derim.
-
İkinci el gamo cfx varsa piyasada ona da bak derim ya da eskiden kullandığım Benjamin titan nitro vardı çok başka bir tüfekti sıfırları 700 lira civarı temiz 2. elini daha ucuza alırsın.
-
405 mm yazıyor sitesinde, mod95qe modelinde 27 cm namlu varmış namlu boyu filan çokta önemli değil 200-250 liralık tüfek öyle hassas namlusu yok doğal olarak , dürbünle filan 4.5 kiloyu buluyor çok ağırda değil.
-
abi 2 hafta önce izmirdeki atış etkinliğinde mod95 kullandım 30 metrede 5 atışın 1 tanesini bile denk getiremedim o yüzden ısınamadım o tüfeğe hemde kullandıgım pellet 18.13grain gibi güzel bir pelletti
Bendekinin sportmatch dampa+ optima 3-9x32 var üstünde, jsb 15,89-18,13-13,43 ne kullandıysam 80 metre de bütün şişeleri vuruyor ayarlamayı iyi yapmak gerekiyor dediğim gibi çok farklı bi cazibesi var.Yaylının at44 ü gibi birşey
-
Enes o kadar yaylı kullandım çoğu hatsan olmak üzere mod 95ten vazgeçemedim. O tüfekte gerçekten birşey var vazgeçemiyorsun.
-
Özelden atabilirim adresi isterseniz.
Memnun olurum atarsanız.
-
Ben yukarıda yazan adrese göndermek istedim kargo firmasındaki yetkili kişi hatsanın bu adresten ödemeli kargo kabul etmediğini, eder ödemeli gönderirsem hatsanın kargoyu kabul etmeyeceği ve kargonun geri geleceğini dahası toplam kargo bedeli olan gidiş geliş 50 küsür lirayı da benim ödeyeceğimi söyledi. Bilginize.
Dediğiniz olayı yaşadım tüfeği bana bakım yapmadan yağlayıp yollamışlardı tekrar gönderdim ödemeyi yapmadığım için kabul etmemişlerdi bu ara bi daha göndericem hem pompa hem tüfeği ücretsiz olan adresi verirseniz memnun olurum .
-
Evanix giant x2 ye benzettim ben de, şekli güzel olmuş iyi çalışmalar.
-
Hayırlı olsun Ertuğrul.
-
Daha çözemedim maalesef gamonun servisi (idealav) adam olmadığı için aradığımda telefona bakan yok mesaj bıraktım kaç kere geri dönmedi en son adamın özel numarasını buldum niye ilgilenmediğini sordum numaramı nerden buldun deyip kapattı öyle duruyor şimdilik.
-
Bendeki pt80 tüp dolu kaldığı için oring yırtmış açınca görmüştüm.
-
Hava hafif rüzgarlı görünüyor 150-200 metrede isabete ciddi etkisi oluyor rüzgarsız havada daha iyi sonuçlar alırsınız, güzel olmuş iyi atışlar.
-
Ben de 2 tane optimayı ameliyata almıştım masada kaldılar sağ çıkamadılar bi daha da uğraşmadım.
-
Mildotların çok hassas ölçüleri var ayrıca artıkıla ulaşmak için dürbünü açmak gerekiyor o da içindeki azotu kaçırır ve optimalarda ki artıkıl çok hassas üfleyince kopacak cinsten hiç uğraşılcak iş değil.
-
Vector optics 6-25x56 ffp özellikli çok güzel bir model, Türkiye deki fiyatı da yurtdışındaki fiyata yakın.
-
Hawke yerine vector optics alın artıkılı da çok güzel.