45 calibre olan model hakkında bilgisi olan varmı pyramidair de yazıyor du.Yurtdışı satışın da 45lik mevcut mu?
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsanın şu mod70-striker daki dairesel arpacığı da beğeniyorum onun yerine mod125 ve mod 95 teki etrafında daire veya üçgen koruma olmayan arpacık daha güzel.
-
Torpedoyla çok anımız geçti de böyle olunca silahı tanıyadım kurulması ağırlığı tepmesi gücü hepsi apayrıydı bunu bi de dominator da denemek lazım.
-
Atış videosu varmı kurulmasıyla tepmesiyle ilgili son halini merak ettim.
-
ALLAH yardım etsin, Ermenistanın kuruluşunun tek bir amacı vardır o da bize düşmanlık, asla bizle dost olmazlar kuyruk acıları var şerefsizleri yüzlerce yıl muhafaza ettik kendimizden çok onların hakkına riayet ettik yine de rusa ingilize kuklalık ettiler kadınlara tecavüz edip karnındaki çocuğu top gibi oynayıp evleri köyleri yakıp yıktılar cehenneme kadar yolları var.
-
6.35 le 5.5 arasında sadece namlu farkı var diye biliyorum hava portları filan aynı olması lazım.
-
Bt65 5.5 kullanıyorum ama 6.35 için kullananlar çok memnunlar.
Hatsan lw namlu değişimi yapıyor ücret karşılığı ama 5.5 namluyu 6.35 yaparlar mı bi sorun yaparlar büyük ihtimal.
-
Faydali bilgilerde kombo yaptiniz
Elimden geldikçe
-
Pixlr express gibi bazı programlarla da çözünürlük düşürülebiliyor.
-
Resim çekerken kaliteyi düşürüp 2 megapiksel civarında çekince boyut düşük oluyor kameranın ayarlar kısmında çözünürlük ve kalite yazan kısımdan ayarlanıyor.
-
Fotoların çözünürlüğünü ve boyutunu düşürünce yükleniyordu denedim olmuştu.
-
Arkadaşlar dürbün ışığıyla ilgili problem vardı. Mildot aydınlatma çalışmıyor maalesef. Dürbünün neresinde bu ışık? Gece görüş kamerası projem için olmazsa olmaz bu ışık. Bilen varsa yazabilir mi? Ayrıca gece görüş projem başarılı olursa ki 50 metre rahat aydınlatacak diye düşünüyorum buradan tüm aşamaları paylaşıcam. Tahmin edilen bütçe 150 tl.
Öncelikle pili kontrol edin kaliteli bir pil alın sonra ışığı yakan taretin kapağını sökün sonra pili sökün sonra pilin etrafındaki halkayı sökün daha sonra tığ kalınlığında birşeyle ince plastiği kaldırın ışığın vidalarını görünür ince uçlu saatçilerin kullandığı yıldız tornavidayla vidaları sökün ışığı çıkartıp kontrol edersiniz.
-
Öncelikle gez ve arpacığı sökseniz daha iyi olur hem tüfeğin görünüşünü bozmaması için hemde ön merceği büyük dürbün takabilmeniz için daha sonra benim de dürbünüm aynı şekilde monteli ayağın biri şarjörün önünde diğeri arkada yani montajlamada sıkıntı yok dürbüne biraz daha yakından bakıp kundağa alışmalısınız maalesef sizdeki th kundak ayarlanmaya pek müsait değil tactical kundaklarda ayarlamak kolay oluyordu birde dürbünle bakmaya kolaylık olsun diye 20-25 liraya satılan dürbün körüğü alın onunla kullanmayı deneyin kundağı fazla oynayamazsınız ama körükle bakmanız kolaylaşır.
-
Silahla dürbünün tam resmini eklerseniz yardımcı olabiliriz.
-
Işık gereksiz yazdıkları gibi bende 4 tane vardı bu dürbünden hiçbir zaman ışık kullanmadım hatta ışığı açınca hedefi göremiyorum gayet güzel dürbündür güle güle kullanın.
-
İdealav a bir türlü ulaşılmıyor başka iletişim kurabileceğim numaralarını bilen var mı?
-
hatsan bu yakında 30 cal 25 grain pellet yapar 1000 fps big bore der satışa sunar dünyayı bilmem ama Türkiye yer
Onun yerine 6.35 25 grain JSB atın çok daha iyi oluyor emin olun 50 metrede isabeti muazzam.
-
Herhangi bir yasa yok bu iş biraz işgüzarlıktan kaynaklı bu arada bunun 6.35iyle 40 grain solid atın hemen hemen yakın değerler elde edersiniz hem az düşme yapar 7.62ye göre, hemde mermisi kolay bulunur.
-
Pompalı gibi kurulsun, 30 grain 6.35i 900 fps ile aynı stabilite de atsın, aynı pcp gibi tepmesin, 6lı dönerli şarjörü olsun, BSA namlulu ve isabetli olsun, tetiği kademeli olsun, nitro pistonlu olsun,ahşap ayarlanabilir kundaklı olsun, ağırlık merkezi çok iyi olsun, dürbünle beraber 4 kiloyu geçmesin, güzel gözüksün,sessiz olsun, sürekli arıza vermesin,bipod kızağı olsun,dürbün kanalları düzgün olsun,servisi iyi olsun ama hiç servislik bir durum olmasın.
Gerçekçi olalım imkânsızı isteyelim. -
"4.5 rüzgarda savrulur 6.35 düşer 5.5 en idealdir" sözü çok klişe ve yanlış bir söz hangi ağırlıkta pelet attığınla ilgili bir olay 25 grainlik 6.35te var 45 grainlikte bu kullanılan peletle alakalıdır o yüzden kim canı ne istiyorsa onu almalı yukarıda dediğim gibi mod135 Türkiye deki en güçlü iki yaylıdan biridir ve 6.35in hakkını fazlasıyla verir imkânım olunca 6.35 alıp reddotla tahta tava şişe ne varsa haklıyacam.