Piyasa da ikisininde 6.35 yok normalde, özel olarak müşteri isteyince bayiler sipariş ediyor diye duymuştum bildiğim kadarıyla Mod125te filan 5.5la 6.35in sistemi aynı sadece namluyu değişik takmışlar o kadar ama torpedonun 6.35ini kullanmadım hiç et kalınlığı fazla bir sorun teşkil etmez gibi geldi ama dediğiniz gibi sıkıntı çıkıyorsa hiç uğraşmamak gerek.
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu arada torpedonun inceliğini bilirseniz muazzam bir kullanım elastikiyeti verir. Namlusu en rahat değişen yaylı modeldir
Torpedo veya mod135in 6.35 i aklımın bi köşesinde hep bulursam maddi imkanimda el verirse affetmem ama 6.35 olacak 5.5tan gına geldi .
-
Vortex kıyaslamasını Mod125te gördüm 2.nesil yaylı TH den sonra 4.nesil sniper vortex çok farklıydı vortex hatsana yaramış gerçekten.
-
Dedikleriniz doğru da iş kullanıma gelince değişiyor gerek kurma gerek ağırlık gerek güç stabilite isabet bunları kıyaslayarak torpedo155 Gamo cfx ten sadece güç olarak önde hemde bayağı bi önde ama diğer etmenleri göz önünde tutunca cfx ben buradayım diye bağırıyor resmen.
Tabi bu dediklerim kendi gözlemlerim sizin silahlarınız özel olarak ayarlanmış (16joule ve kendi yaptığınız sas sistemi gibi) kıyaslamanın dışında sizinkiler. -
Mekanizmayı kitlemiş tetik ve güvenlik tertibatı bağlantılı Torpedolar da birde Gamo da olmayan kurma kolunun da ayrı güvenliği var.
-
Sizin o dominatörde vardı problem 3 tane dominatörüm oldu problem yaşamadım daha birtanesi de vortexli
Sıkıntı silahtan olmuyor kol açıkken tetiğe basınca mekanizması kitleniyor.Asıl problem fabrikayı aradığım da önceden de böyle sorunlarla karşılaşmışlar hala aynı sistem.
-
Silah tavsiyesi olarakta yeni başlıyorsanız torpedoya hiç bulaşmayın ustalık isteyen bir tüfek dominatör tavsiye ederim bir de Gamo cfx royal a bi göz atın derim.
-
Kısa süreliğine dominator sahibi oldum, tüfeği kurduktan sonra bir kaç kez kurma kolu kilitlenip geri kapanmadı, belki de benim şansımdır, bilmiyorum.
Kurma kolu açıkken tetik düşürünce mekanizma kitleniyor Hatsan da böyle bir sıkıntı var bendeki torpedo155te kolu iyice asılıp kurma kolu düğmesine basıp kapatmıştım.
-
Aynı silahı benzer dürbünle kullandım sorun dandik saçma kullanınca oluyordu jsb 15,89 veya 13,43 grain kullanınca sorun çözüldü.
-
Made in Hong-Kong.
-
Evet, Bakıp görcez artık. Teşekkür ederim. Siniper42
Önemli değil kolay gelsin.
-
Çiviye yağ sürmek hiç aklıma gelmemişti ne olacak acaba merak ettim silahtan nasıl bir ses gelir.
-
Ben de böyle birşey yapmıştım selfie çubuğuna telefonu takıp çubuğu sıkıştırınca telefon takılan yer sarsılınca oynamıyor bileziği de dürbüne bağlıyorum tamamdır Mod125te bile kullandım.
-
Perte çıkan silahlarla pelet harici şeyler attınız mı hiç? ben ölü Kralla başsız çivi atmıştım su bidonuna ok atmak gibi birşey oluyordu.
-
Namlu eğilmesiyle ilgili bir konu vardı çoğu kişi eğilme olduğunu tornada kontrol edip gözlemlemiş teknik servis hep kusursuz iş yaptığını söyler geçen benim silahları yağa bandırıp yayı bozup gönderdiler Hatsan bu ne yapacağı belli olmaz. Siz bi 200-250 atış yapın randımandan belli eder kendini.
-
Mod 125 Tüfeğim geldi çok şükür. Tüfekte şunları yapmışlar.
- piston contası
- Yay kılavuzu
- Tetik grubu
- Kol pimi
- Gaz pistonu takıldı
- Namlu doğrultulu
- Genel bakım.
Askı kayışı takılacak aparat yakın demiştim takmışlar, üzerine vortex yazın demiştim yazmamışlar.
Namlu düzeltildi demişler 500 atışta namlu eğilirmi bir anlam veremedim. Yoksa sorunlu fabrikasyon hatalı bir tüfekmi almışım acaba.Bir sorun çıkacağını zannetmem 200-250 atışta belli olur isabetten ve stabiliteden belli eder kendini hayırlı olsun.
-
Yaylı olanın 3000 atış sonra yayı yumuşuyor pistonluyla 5000 tane atsanızda atışlar arasında gözle görülen bir fark olmuyor yine gücünü koruyor ikisini de kullandım.
-
Bazen 1 kutu bitirip ertesi gün 1 kutu daha bitirirdim bana mısın demezdi yalnız 500 atışta bir namlu yağı ve harbiyle temizleyin
-
Geçen sefer aramışlar beni ulaşamayınca yeniden aramaya tenezzül etmemişler silah kaç hafta boş yere beklemiş adamlar mesaj bari atsalar ulaşamadık diye, birkaç gün sonra tekrar arayın yaptıkları uzun süren birşey değil sonuçta.
-
Geçen sefer aramışlar beni ulaşamayınca yeniden aramaya tenezzül etmemişler silah kaç hafta boş yere beklemiş adamlar mesaj bari atsalar ulaşamadık diye, birkaç gün sonra tekrar arayın yaptıkları uzun süren birşey değil sonuçta.