Tam aradığım model
sniper42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O zaman buyrun buradan yakın
Ucuz ve etkili.
http://www.tac87.com/GLOCK-G78-AVCI-BICAGI,PR-802.html
Tarifinize tam uyuyor bu:
Tac 87 mkIII ile kurban kesilir tüfeğin önüne takılan süngü bıçağının replikasıymış
-
Linke fiyat görünüyor. 125 tl.
Yine ucuza iş görecek aşağıdaki ürün var ama sizin tariften epey uzak.
Görüntüsü güzel de aradığım model değil dediğiniz gibi komando kasaturası modeli olacak Ka-bar 1271 avfoni de vardı o tip birşey olacak
-
fiyatı ne kadardı
-
japon bıçakları eşsiz bıçaklar bu gi tanto bıçaklarını nereden bulabilirim
-
tac 87 , ascimmerket. korozyon icin bir sey diyemiyorum.
Çakı tarzı değilde kasatura tarzı arıyorum
ka-bar 1271 ve 1273 modellerini buldum markadan dolayı pahalı onların yarısı 3te 1i fiyatına aynı kalitede arıyorum kağıdı kıymık gibi kesen cinsten kasatura bıçağı deri kılıfıyla şık bir görüntü versin -
Küçük kum torbası tarzı birşey destek olabilir
-
Önce A5 kağıdı büyüklüğünde kartona içice daire çiziyor en içe nokta koyuyoruz hedefi önce 25-30 metreye koyuyoruz sonra içteki noktayı nişan alarak 3er atış yapıyoruz saçmalar sağa gittiyse tarette yazan L harfinin gösterdiği yönde, alta gittiyse U harfinin gösterdiği yönde gereken kadar çevirerek ortalayana kadar atış yapıyoruz 10 atışta sıfırlanması gerekir 50 metre altı için Gamo saçmalar yeterli olur üstü içinse Jsb yı tavsiye ederim.
-
Korozyona uğramayan kağıdı doğrayacak cinsten komando tipi orijinal bıçakları nereden bulabilirim
-
Silahın modeli,dürbün modeli, dürbün ayağı ve peletin markası nedir ona göre yardımcı olalım.
-
6,35 e dair bütün tezleri çürüttü bu grupman at44 6,35i çok rahat atabilen bir tüfekmiş bunu görmüş oldum özellikle bu regülatör olayından sonra 5.5la 140, 6.35le 117 atış o günkü atışı rahatlıkla çıkarır daha iyileri olur İnşaallah.
-
Atış ekibi, malzemeler ve grupmanlar ;
-
Bundan 1 sene önceye kadar Kralın tüfekleri alanın elinde kalıyordu kralın champion modeli vardı atarken kıvılcım çıkarıyordu az biraz attıktan sonra silah perte çıktı.
-
uvvv etli ekmek te olur bir de konya da yağlama yapiliyordu degil mi? Canim cekti aksam aksam
Kavurma-pilav, bamya çorbası Akşehir tandırı daha neler neler siz gelin yeter
-
Sayin sniper42 bu organizasyonlari bölge takimlari kendi imkanlariyla duzenliyor. Mesela Ankara halihazirda ft duzenliyor. Insallah kayseri konya vs. gibi illerde ki arkadaslar olarak sizler de duzenlerseniz emin olun bircok sehirden destek ve katilim olacaktir. Fena mi olur soyle guzel kagitta pastirma yesek:)
İnşaallah düzenleyebiliriz tanışma kaynaşma ortamı olur hem de etli ekmek yeriz
-
İlerki zamanlarda iç anadolu bölgesinde bu tür bir yarışma düzenleme planınız varmı Ankara Konya Kayseri Eskişehir gibi formda aktif olan illerde, buralardan İstanbul İzmir gibi yerlere gitmek bizler için zor oluyor yol konaklama gibi gelemiyoruz düzenlerseniz hem tanışmış oluruz hem de misafirimiz olursunuz yeterli ekipman olmayınca FT ye katılamıyoruz BR bizim için biçilmiş kaftan buralarda da böyle organizasyonlar düzenlenirse hepimiz için çok güzel olur sizlere herkes elinden geldikçe yardımcı olur.
-
Artık gönderim ücretini de biz ödüyormuşuz.
-
Hatsan optima dürbünlere herhangi bir garanti vermiyor maalesef yani bozulduğunda elimizde kalıyor geçen sene bozuk dürbün için hatsan teknik servisini aradım optima dürbünler Çinde üretildiği için İzmir fabrikası bakım yapmıyormuş tamirat ücretini karşılamayı teklif etmeme rağmen kabul etmediler, kanunen yapmaları gerekir ama topluca şikayet olmadığı için uğraşmıyorlar.
-
Yeni silahınız hayırlı olsun yanında gelen dampa değil tek parça ayak olmalı.
-
Gamo shadowmatic var ama gücü ve hızı çok düşük