sniper42 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Airranger 4500 liraya temiz ikinci el çok rahat alınır ama kimse satmıyor elden çıkartamıyor silahların şahı sayılır ya da daha uygun fiyatlı, airarms s510-s410 veya weihrauch hw100 ve Hawke 8-32x56 dürbün hep sahip olmak istediğim set.

Sonuçları bekliyorum. Tahminimce torpedo 155 ile 50 metre mesafede yarım metre grupman ancak yapılabilir.

Mod 70le yerli dandik mermi optima 4x20 dampasız dampa zaten dürbüne büyük geliyordu 50 metreden yağ tenekesine her attığımı vuruyordu eğer torpedoyla dm60 jsb 18,13 optima 12x44 olursa 50 metreden kavanoz kapağını çok çok rahat vurur

Bir zamanlar torpedo 155 kullanan birisi olarak merak ettiğim mod 125 te 100 metre ötesi atışta isabet sağlayanlar hangi kombinasyonu kullandı. Yani dürbün dürbün ayağı ve pellet.

Torpedo 155 ve mod 125 in ikisi de var ben de mod125e paket lastiğiyle güçlendirilmiş sportsmatch dm60 optima 3-12x44 jsb exact 18,13 kullanıyorum 50-60-70-80-90-100 metrelere üçer şişe koyuyorum 80 metreye kadar 3te 3 yapıyorum 80 metrede 3te 2 100 metrede 9-10 atışta 3 şişeyi vurabiliyorum dürbün,montaj,pelet gerçekten çok şey değiştiriyor.

"Ne kadar tahribat atışlarını ve yüksek gücü seven biri olsam da grupman atışlarını, küçük hedef atışlarını, uzun mesafe atışlarını da bir o kadar severim ve bu yüzden Hatsan ile Evanix arasındaki güç farkına takılmamaya, İsabet=Güç - Güç=İsabet doğrultusunda bir felsefeyi benimsemeye karar verdim. Bunu biraz açacak olursam benim için bir PCP tüfek ne kadar isabetli ise o kadar güçlüdür ve ne kadar güçlü ise o kadar da isabetli olmalıdır. Bir paradox olduğunun farkındayım ancak güç ve isabet konusundaki beklentilerimi her ikisinin de bir kısmından feragat ederek ortak noktada buluşturabileceğim bir tüfek arıyorum."

Daystate airranger bütün beklentilerini karşılar ama fiyatı baya yüksek yabancı videolarda onlarca incelemesi var sıfırı set halinde(dürbün scuba gibi) 8000 lirayı buluyor ama bir sefer para verip onlarca yıl hobiyi zirvede yaşamak gibi bir avantaj sağlıyor

Eğer silahını seviyorsan asla yerli saçma kullanma yazık olur kullanacağın en kötü pelet gamo spoton norica kalitesinde olsun imkânın varsa jsb en iyisi

15 dakika uçuş süresi demek, en az 1000 TL demek maalesef. Bu sınıftaki ürünler 7, bilemediniz 8 dakikadan fazla uçamaz. Bu hobiye yeni başlayacaksanız, bu verdiğim 5 üründen birini almanızı tavsiye ederim. Severseniz, biraz daha büyüğünü, ondan sonra da GPS'li profesyonel bir cihazı...

8 sene önce 50-60 liraya helikopter almıştım 15-20 dakika uçuyor 3 saat filan şarj oluyordu tek sıkıntısı sadece havalanıyor sağa sola hassas dönüş yapmıyor videodakiler gibi ve çok basit plastikten yapılmıştı istediğim şey drone olması şart değil drone ların görünüşünü beğendim sadece 15 dakika ve üzeri uçan hassas yön alabilen fiyat performans ürünü helikopter drone gibi

valla dışarda uçurmak için uygun fiyatlı bakma gps olmayan modellerin dışarda uçması çok sakıncalı , sipariş verdim 20 gün bekledim ürün geldi dağdaki evimde uçurur güzel doğa videoları yakalarım diyodum 1 hafta sonra kaybettim karşı tepede biyere çakıldı kaldı aslında bendede sorun yok ağaçlık alanın üstüne çıkarayım takılmasın dedim orasıda boğaz sanırım rüzgar vardı rüzgara kapıldı gitti geriyede çekemedim gps olsa alırdım eve dön moduna bi şekilde gelirdi geri böyle olunca şuan elimde ekranı kumandası pili falan kaldı

Ben tarlada bahçede uçuracam fazla uzun mesafeli değil hem düşsede yerde otların çalıların üstüne düşer tek istediğim en az 15 dakika uçması birde fiyatının makul olması elimde 3 tane helikopter var biri istikrarsız diğer ikiside 5 dakikadan fazla uçmuyor üstüne bir de gyroscope ayar tutmuyor düşürmüştüm yeni birşeyler arıyorum

A30 modeli x20 den daha mı iyi acaba tip olarak güzel görünüyor yeni birşeyler var mı ki merak ettim yoksa kundağını değiştirip ucuna modaratör takıp! sürdüler mi piyasaya Türkiye ye anca gelir yurtdışındaki inceleme videolarına kaldık gene