Şuana denk hiçbir sıkıntı çıkarması gayette stabil atışlar yapılıyor yaydan daha iyi ama kışın güçte düşme oluyor soğuk havaların etkisiyle oda fazla bi fark yaratmıyor zaten.
ozkan996 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben aldım deneyeyim diye ilk dedim bu tüfek arzalı değiştirdim tüfeği aynısıyla oda aynı gez çalışmıyor tüfek sürekli aşşağı atıyor vede acayip güçsüz sanarsın boncuk tabancası.
-
Tüfekler arzalı üst üste iki tane denedim gez ayarlanmıyor 5 mt mesafeden kola kutusunu yağ tenekesini delemeyen ve de sürekli altına atan bi tüfek kralın bu tüfekler üstünde çalışması lagzım.
-
kolay kolayda bozulmaz sanırım
-
Vortex pistonlarda zamanla kuruma oluyormu arkadaşlar bilğisi olan varmı gres falan sürmemiz gerekirmi yada başka bi bakım yapmak ?
-
Arkadaşar kralda hatsan gibi yaylı tüfeklerine sonradan nitro pistona çeviriyormu gönderim yaptığımızda bilginiz varmı ?
-
Arkadaşlar bu atef saçma nasıl kullanılırmı yoksa ucuz etin suyu kara olur misali bir süre sonra namluya zarar verirmi?
-
oo hadi hayırlısı dene bizede haber ver bakalım nasıl olmuş bizimde gözümüz yollarda bakalım
-
pet şişelerin içi boşmu bide su doldur dene bakalım
-
Kurma zor oluyormuş herhal bende bekliyorum vortex için gönderdim bu hafta içi bitcek bakımı denicem bakalımda pet şişeyi nasıl delmiyor deliyodur sen şişeye iyi bak plastik delip geçer belli olmaz
-
vortex sistemmi sendeki
-
Ben aradım bu hafta içinde bakımı bitecektir dediler bugün 13 gün oldu benim.
-
Arkadaşın tüfek bizimkinden erken gelir geldiğinde yorumunu bekliyorum bakalım nasıl olmuş vortex değişimi
-
bende şubatın 17sinde gönderdim aramadım şimdilik bakalım bi 10 gün olsun ararım ama vortex dahamı iyi olur bakcaz artık gaz kaçırır falan diyenler var sonradan pişman olmayız inşallah
-
şubatın 7sindemi gönderdin 16 günmü oldu