hunter53 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
merhaba hobidaşlar elimde 6.8 lt 300 bar karbonfiber kevlar drager tüp var kendinden göstergeli ve hatsan at p2 hiç kullanılmadı. sizce ne fiyat istemeleyim tşkler.
-
merhaba satılık ilanı yazacaktım
-
Arkadaslar, herkes kendini gelistirmeli. Bu konuda herkes hem fikirdir eminim. Hatsan yetkilileride emin olun pazar yükselse, üretende yenilik olacak ve kaliteyi de yükselteceklerdir. Benimde hatsan silahlarım mevcut. Servise gönderdigim de ilgili kisileri görmek yardımcı olmak icin elinden geleni yapan insanları gördüm ben. Teknik servisdeki herkese özellikle Ali abimize bende tesekkur ederim. 3 defa silahı gönderdim Kizmadan basından savmadan benle ugrastı. Hatanin benden kaynakli oldugunu halde sorunumu giderdiler. Saygilar sevgiler tekrar Hatsan teknik ekibine.
-
eline sağlık. Benimde belimdeki kemerde leatherman eksik olmaz.
-
Benim hatsan bt65 elite de lamba ve lamba ayagı cıktı. Lambada anahtari kablolu kabzeye avucunun icine alıp yakabiliyorsun. Güzel bir ayrintı idi.
lamba
-
Benim hatsan bt65 elite de lamba ve lamba ayagı cıktı. Lamba anaftari kablolu kabzeye avucunun icine alıp yakabiliyorsun. en ust full aksesuarli olan ucretlisinde oluyor diye biliyorum bende. 100 150 lira farklı. Extra parcada mevcut oluyor.
-
Canik 55 i kaca almayi dusunuyorsunuz ?
-
Direk hatsan teknik servise gonder yaglayıp bakımını yapıp gondersinler. En guzel en kaliteli en saglam bu diye düsünüyorum.
-
Actigim konulara da bu kadar yazsaydiniz valla isim gorulurdu sabır edemem acil baslikli konulardi. halettim ama is basa dusunce. Neyse altindan kalkamadim problerimi gene yazacagim ilginizi ve alakanizi bilgi ve deneyiminizi esirgemeyin saygilar.
-
Sarı kapak, puslu sisli ve çok ısık vuran durumlarda isigi toplayip daha iyi gormene yardımcı oluyor. Fakat cogu cin malı kalitesiz plastik oldugu icin sadece varmı var durumları nikkon gibi kaliteli camlarda cok iyi hissediliyor. Saygılar.
-
Forumda bulunan arkadaşlar. Bu hobiye yeni basladım. iki defa konu actım acil bilmedigim olaylar hakkinda bilginize basvurmak icin ama kimse yazmadı. Sanirim bu sitede de kimse yardimci olmuyor. Yada yeniler uyelerin konuları cevaplanmiyor. Problem degil. Herkese bol sans.