Dostlarim Spot on Pars 18.13 grain pellet i COK SEVDİM.
Allah rizasi icin Birisi Bu pelletin BC sini biliyorsa yazabilir mi? Balistik program kullaniyorum. BC sini bulamadim hicbir yerdev??
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Dostlarim Spot on Pars 18.13 grain pellet i COK SEVDİM.
Allah rizasi icin Birisi Bu pelletin BC sini biliyorsa yazabilir mi? Balistik program kullaniyorum. BC sini bulamadim hicbir yerdev??
arkadaslar Norica Ban 21,45 grains 5.5 mm kullananlar memnunmusunuz peletten.isabet istikrarligi var mi?yoksa Ts-22 gibi kararsiz mi(yardimlariniz icin simdiden tesekkurler)
arkadaslar piyasadaki laser sifirlama cihazlari sniper vortex ile uyumlu degil sanirsam.yanlis biliorsam duzeltin.bu yuzden bu tufegin namlu cikisina uyumlu boresighter nerden bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim(.ayrica durbun sifirlamayi nasil sifirr hata ile yapabiliriz tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler)
bence o dürbün 3-9x44 optima onada bi bak...extradan almadıysan 3-12x44 ü....
yok hacım ondan eminim gözlerimle gördüm 3-12x44 yazıyor :)bana farklı bi dürbün verdi satıcı.dediğim gibi kutusuyla almadım
Kardeş senin dürbünün (Optima 3-12x44) tüp çapı 30mm değil, yatagun dampa olur. Çok garip bi tıp öğrencisisin...
YA bn kutuda almadım silahı dürbünün kullanım klavuzu yoktu.30 mm diye biliyordum şimdi baktım hatsanın sitesinden 1inç miş tüp çapı kusura bakmayın beyler :)) acemiyiz yeni başladık bu hobiye
Anladim durbunu degistirmem sart o zmn peki hangi durbunu almaliyim yurtdisindan getirme imkanim da var?
Aksu avda 4-5 cesit yatagun dampa vardi ama bu mount 30 demek tup capi 30 mm demek degil mi?
durbunum mod125in yaninda verilen 3-12x44AOE OPTIMAya gore yatagun dampa yok yani?
peki hangi durbunu alayim sizce saglam ve kaliteli olsun?
Arkadaslar yatagunun hangi modelini almaliyim.ve yatagun regular mount 30 ile powerful mount 30 arasindaki fark nedir?hangisi daha iyidir.
BT 65 İÇİN EN AZ 100 yardlık atışlar yapmanız lazım hocam ama 15 yardlık için fena değil
bu leapers swat dürbün ile ilgili bir link paylaşırmısınız?birde bu mod 125 sniper vortexin limitlerini tamamen karşılayabilecek dürbün önerisi nedir sizce?kaç büyütme iş görür?hangi marka model daha idealdir...
UTG Leapers 3-12x44 AO SWAT Accushot Rifle Scope, EZ-TAP, Illuminated Mil-Dot Reticle, 1/4 MOA, 30mm Tube, See-Thru Weaver Rings . Variable magnification. EGER en fazla 100 metrelik atışlar yapmak istiyorum diosan maksimum 9 magnification dürbün yeterli fakat tüfegın sınırlarını zorlayacam 200 metreye yakın atışlar yapacagım diosan maks. 12 büyütmeli dürbün idealdir.Bence tüfeğin yanında verilen optima 3-9x44 AOE dürbün orta kalite sayılır.FİYATININ en iyisini istiosan bu dürbün tam sana göre FAKAT TR DE YOK sanırım
NOT:Dostum bu paylaştıgım siteyi kurcala müşteri yorumları falan saglamdır.havalı tüfeklerin IMDB'si diyebiliriz :))
arkadaslar 10 gun once aldım sniper vortexi mildotlu dürbün ile 65 metredeki şiseyı kolaylıkla kırdı.ama polly1 in de dedigi gibi kaliteli dampa kesinilkle şart.zaten 580 tl verip vortex alan bı ınsanın kaliteli dampa alması vaciptir.yoksa dürbün ayar tutmuyor.fakat bn dürbünü begenmedim leapers SWAT bu silaha daha cok yakısır
NOT:MÜKEMMEL DÖRTLÜ:Sniper vortex+leapers SWAT+(YATAgun,sportmatch,BKL vs. DAMPA)+JSB exact jumbo heavy
BC:merminin rüzgara karşı direnci diyebiliriz(ne kadar artarsa o kadar stabil atışlar yaparız)
Velocity:pelletin namludan çıkış hızı
Scope Height:dürbünün merkezi ile namlunun merkezi arasındaki mesafe(DİKKAT:Dürbünün çapı değil)
Far Zero:sıfırlama mesafesi
Incline:Atış açısı
Wind ang:rüzgar açısı/Wind speed:rüzzgar hızı
C/MoA:Click per Moa.Örn:1/4''@100yards olan bir dürbünde 4 klik(dürbünün yanındaki turrentler ile sağ-sol/aşagı-yukarı oynama) 100 yardta 1inç yer değistirir.