Pelleti ortadan kesme böyle olur :
Enginsu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Neredeyse kibriti yakacakmış.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
177 pellet ile tablete atış.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dipçiği sordum Hatsan'a. Supertract dipçiğini 50 TL'ye temin ediyorlar. Almayı düşünüyorum. Bu arada QE versiyonu anlayamadım.
-
Teşekkürler yorumunuz için. Mod 25 supercharger a devam öyleyse.
-
Bekir Bey teşekkür ederim cevabınız için.
-
Bekir Bey silahtan memnun olduğunuzu belirtmişsiniz. Neden satış listesine koydunuz acaba ? Uzak mesafe atışlarında zayıf olduğu yönünde tespitler var forumda. Sebep bu mu ? Almayı düşündüğüm için sordum, yanlış anlamayın, teşekkürler.
-
13 metre o silah için az değilmi ?
-
-
Niye üstten vuruyor, ayarlanmıyor mu ?
-
Kesinlikle çok hoş. Bence HW 45 ile başabaş gibi estetikte.
-
Bence kuruntu yapmayın. Aklı başında hiçbir satıcı kullanılmış malı yeni diye satmaya kalmaz. Rahat olun, tüfeğinizi de güzel günlerde kullanın.
-
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
-
İyi günlerde kullanın.
-
Güçleri aynı , Combat biraz daha ağır. Ancak yabancı forumlarda müsabaka giriş tabancası olarak mükemmel deniyor. Ayrıca 200 TL daha pahalı. Daha önce konu açtığımda Gamo PR 45 ile ilgili tecrübe paylaşan olmadı. Herhalde sizden başka kullanıcısı yok. Yazan arkadaşlar da Zoraki öneriyor, estetik deyince de hemen bozuluyorlar galiba . Zoraki kullanmadım, bu kadar övgü aldığına göre gerçekten iyidir herhalde, yine de tipini beğenmiyorum. Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Kafam daha net şimdi.
-
Madem öyle neden bu kadar çok silahınız var. Ben bir mod 25 yüzünden hanımla papaz oldum. Şanslısınız vallahi.
-
Herhalde yakında bir Gamo da ben alacağım.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Gamo Combat da aklımı çeliyor , arada kaldım. Öneriniz ne olur ?The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Desenize evladiyelik silah. İnşallah bize de nasip olur.
-
Tetik ayarı cevabınız için teşekkür ederim.
Moderatör durumunu sayın Wrangler'e sormuştum. Cevabı :Merhaba mod 25 için bora veya cheetah tercih edebilirsiniz. Bora model ses kesmede daha iyidir
Sanal Pazar'da ilanları mevcut. Bana boyu fazla gibi geldi. Kararsızım.
Bu arada sormak isterim Gamo PR 45 arıza yaptı mı hiç ? Çok kibar tabanca bence ( fotolarından en azından ). -
Mod 25 supercharger sahibiyim. Tetiği nasıl ayarladınız acaba ? Tetiğin önündeki vida yeri bende boş. Sizde ki de aynı mı acaba ? Teşekkürler.
The content cannot be displayed because it is no longer available.