Teşekkürler.
Enginsu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yalnız sayın Zetax tetiğin ön tarafındaki delik boş, vida yok. Herhangi bir vida uygulasam olur mu acaba ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. Aldığımda da yoktu.
-
Tetikler konusundaki yazınızı en kısa zamanda bekliyoruz. Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
-
Mod 25 supercharger kullanıyorum. Aldığımdan beri tetik çok sertti. Sayın Zetax'dan Allah razı olsun. Kendisine sordum. Tetiğin arkasındaki uçtaki vidayı alyanla 1.5 tur gevşettim. Sonuç muhteşem oldu. İsabetlilik de arttı. Bence benim gibi acemiler için faydalı olacaktır. Bu arada tetiğe yakın olanı fazla gevşetmeyin, namluyu kapatır kapatmaz kendiliğinden yay boşalıyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Cep telefonuyla bu kadar oluyor. Sağdaki resimde, en sağdaki delikten ayar yapılıyor. Tetiği yumuşatmak için alyanla saat yönünün tersine çevirmel gerekiyor.
-
10 metre bence az mod 25 için. Yaklaşık 40 metreden dolu su damacanasını delip geçebiliyor.
-
Mod 25 supercharger kullanıcısıyım. Birçok Hatsan modelinde ayarlanabilir tetik diye belirtiyorlar. gerçekten tetik ayarlanabiliyormu ? Evetse nasıl ? Şimdiden teşekkürler.
-
Mod 25 supercharger kullanıyorum. Ayarlanabilir tetik deniyor. Tetik ayarlaması nasıl yapılıyor acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
Tebrik ederim.
-
Elinize sağlık, güzel olmuş.
-
Paylaşım için teşekkürler. Çok güzel tabanca bence. Almaya yakınım.
-
Sayın Emorr uzun süredir merak ettiğim Gamo PR 45 hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim. Görüntüsü muhteşem bence. Yabancı yayınlarda da genelde olumlu açıklamalar yapılmış. Sağolun.
-
Elinize sağlık.
-
Bu silahların kıymeti bilinemiyor çoğu zaman maalesef. Keşke bakımları düzgün yapılsaydı. Bu tür güzel silahlara bugünlerde uygun fiyatlarla ulaşmak zor.
-
Teşekkürler yorumunuz için.
-
Haklısınız, yine de Gamo 'lardaki kalite ve keskinlik yok gibi geliyor bana. Keşke şu oyuncak tabanca görüntüsünü de düzeltseler.
-
Mod 25 supercharger kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bir süre Gamo P 900 kullanmıştım. İşçilik ve hassasiyet olarak bence daha iyi idi. Yabancı yayınlarda Gamo Pr 45 ve Gamo Compact'dan övgüyle söz ediliyor. Ancak forumda bu iki tabanca hakkında incelemeye rastlamadım. Fiyatları uygun gibi oysa. Bu tabancaların kullanıcıları varsa deneyimlerini bizimle paylaşmaları iyi olur kanaatindeyim. Tüm arkadaşlara selamlar.
-
Mod 25 superchargerı gücü nedeniyle seviyorum. Dediğiniz doğru, CO 2 tüplüler doğrusu gözümde oyuncak gibi. Benim görüşüm tabiiki, yıllardır neredeyse her türlü ateşli silahı da kullandığım için sanki yaylı daha zormuş gibi geliyor. Açıkçası uğraşmak da hoşuma gidiyor. Yoksa tak dürbünü, nefesini ayarla salla gitsin, bir süre sonra sıkılır insan gibi geliyor bana.
-
Mod 25 supercharger 4.5 ayakta iki el ile atış denemeleri. İşaretli olanlar Gamo Hunter, ortada toplananlar Jet.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
Denemekte fayda var. Teşekkürler.