Mod 25 superchargerde ağırlık merkezi 2 cm geride olabilseydi tek elle rahat atış yapılabilirdi sanırım. Şu haliyle zor, 7-8 atıştan sonra kontrol zorlaşıyor. Zamanla olur belki.
Ateşli silahların büyük çoğunluğunda ağırlık daha dengeli dağıtıldığından ağır bile olsa kullanımı rahat. En fazla seri atışlarda namlu şahlanması yaşanır, tecrübeyle de nişan hattını bulmak kolaylaşıyor. Havalıda daha yeniyim. bakalım hayırlısı.
Enginsu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Oturarak destekli. Superchargerde desteksiz zor. Zamanla olur inşallah.
-
Hatsan mod 25 supercharger 177. ile deneme
Makul fiyatlı 4.5 mm pelletlerle 10 mt. oturarak atış örnekleri. En isabetli atışları Hatsan Diabolo 200 ve Jet pellet ile
elde ettim.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bunlar da benim Hatsan Mod 25 supercharger ile 10 mt atışlarım.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hatsan Diabolo 200 4.5 mm.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Jet 4.5 mm.
-
Oturarak 10 metre destekli atış denemelerim. Daha önce kalın bir dergi kullanarak yaptığım atışlarda Gamo Magnum pelet ile 74 sayfa delinirken ; Gamo Pro Magnum pelet ile 92 sayfa delinmişti. Ancak defalarca yaptığım atışlarda Magnum ile daha isabetli sonuçlar alınıyor. Naçizane paylaşmak istedim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Merakımı bağışlayın lütfen. Neden dürbüne bu kadar meraklı insanlar. Sanki biraz kolaya kaçmak gibi geliyor bana.