cihattan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

selamlar. abicim ben bu zamana kadar 3 tane mod 125 eskittim 1 tane 4.5 mm 2 tane 5.5 mm. ilk aldığım 22 cal mod 125 ilk versiyondu ve çok kusurları vardı isabetszlik sarsıntı vida gevşemesi dürbün ayar sorunları gibi. en son aldığım mod 125 sas quatro tüfeğim ise tam bi harika idi. benjamin discovery pcp saçmalarla 70 metreden yumurta 100 metreden maden suyu şişesi 200 metreden de çanak anten tepsilerinin canını okudum iki yıl boyunca :) sonra tüfeğimi sevdiğim bi arkadaşımı kıramayım verdim. ve bugün bt65 rb lw tüfeğimin yolunu bekliyorum :)

doğru söylüyosun aslında adige41 fakat ben sakarya kocaalideyim kocaeli değil. ama bi yolunu illaki bulurum. tüfek eğer istikrarlı sorun çıkarmayan güçlü bir tüfekse en yakın zamanda alıcam siparişini vericem

çok sağol kardeşim :) aslında yıllardır havalı tüfek kullanıyorum hatsan mod 33 mod 45 mod 55 mod 70 mod75 mod85 mod125 mod125 sas silahlarını sırasıyla kullandım yaklaşık 12 yıldır havalı tüfek kullanıyorum :) am pcp tüfek ilk deneyimim olacak kararsızım bi inceden :)

çok sağol kardeşim. pekilothar namlulu bt65 le at44 lw nin namluları aynı namlu değilmi aradki farkı ne oluşturuyor isabet konusunda ? fazla hava tüketiyo olması gücünden kaynaklanıyo olsa gerek o konuda pek önemli değil benim için

Herkese merhabalar adım cihat TAN sakarya kocaaliden aranıza katılıyorum foruma yeni katıldım herkesi selamlıyorum x;.z
    bi kaç gün içinde bt65 rb lw 5.5 mm havalı tüfeği almak istiyorum bu tüfekle maksimum 100 metreye kadar atışlar yaparım uzun mesafelerde atış yapmayı pek düşünmüyorum. acaba aranızda bu tüfeğe sahip olanlar ve bilgi sahibi olanlar bana bu tüfek hakkında bilgi verebilirmi?
    en çok hangi saçmayı seviyor (5.5mm)
    100 metre mesafeden vurulabilecek en küçük hedef boyutu nedir?
    200 bar dolu tüple kaç stabil atış yapılabilir?
    vereceğiniz bilgiler için hepinize şimdiden teşekkürler.