elinize emeğinize sağlık
bu silahta bence en önemli notalardan biri tetik bu konudada projelerinizi bekliyoruz
benim 9 yaşında oğlum bayılıyor bu silaha birazdan çıkardığı 15 mt gruplarını vereceğim
ydrm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
musa beyin eline sağlık sizde güle güle kullanın
-
çok güzel olmuş kendinizmi yaptınız
-
yaylıda büyük mercekli ağır dürbünler tavsiye olunmuyor dürbün dampa sayesinde korunuyor ama genede kendi bileceğin bir durum
-
en fazla 3*12 kullanmanı tavsiye ederim yaylı için baya bir büyük dürbün olmuş monte ederken sorun olur mercek tüfeğe değebilir 50 mercek büyük
aldığın yerle görüş değiştirsinler değiştirmişken birazdaha küçük ve hafif olsun yaylıda en iyi dampa ve 3*9*32 bence -
kusurmu olur saygıdeğer öğretmenim arkadaşım hitabı çok uygun daha yaşlanmadık 4-5 yaş fark hiç bişey saygılar
-
çok güzel açıklamışsınız elinize emeğinize sağlık genel olarak hemen hemen hepimizde böyle silahlarımızı söküp neler yapabileceğimiz ne gibi değişiklikler yaparız gibi tutkularımız var
ben silahı söktüğümde toplamada baya sıkıntı yaşamıştım ama şimdi çok rahat söker takarım en kısa zamanda pelet iticiye sibob lastiği uygulamasını deneyeceğim -
elinize sağlık çok güzel atışlar
-
elinize emeğinize sağlık resimler net değil ama anlaşılır şekilde
yanlız siz eğe ile pelet iticiyi değil iticinin gidip geldiği yeri eğelediniz zannedersem ön tarafı eğelemeden ilerisini nasıl eğeleyebildiniz -
kadir bey geçmiş olsun yaz geldi başladı demek kene olayı
-
teşekkürler
-
erkut bey bu konuda biraz daha detay verebilirmisiniz
-
a.a larda namlu o ringi değişiminde namlu sökülmesi şartmı acaba ben temizlerken bile çok dikkatli oluyorum namlu sökmeyi düşünemem bile sökmeden bir alternatifi varmı acaba
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
çok güzel görünüyor acaba grup denemeniz oldumu bu silahla 50-70 mt lerde
-
normal gücü ile 100 mt komşunun horozu zaten tehlikede
-
Diana Mod54 deki kayar sistemide kullanmış.
en güzel yönü bu olmuş tepmesi çok az da olsa dianadaki bu sistem 97k da harika olacağı kanısındayım
uygulamak istense sanırım kundakda oynama yapılması gerekir -
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Namlu temizliği yaparken yanınızda mutlaka pipet bulundurun. İlk önce pipeti namlunun ucundan moderatörü geçene kadar sokun.(Ama dikkat edin pipeti namluya kaçırmayın !) Bu sayede misinayı namluya rahatça yollayabilirsiniz. Saygılar
benim gözümden kaçmış olucak çok güzel teknik teşekkürler
-
arkadaşım hiç terettütde kalma ben bir günde karar verip aldım mustafa bey yardımcı oldu silahı aldım şunu söyleyebilirim harika bir silah uzun yıllar sorunsuz kullanılacak bir silah geldiğinde dediklerime katılacaksın
ceketli namlu silahlarda namlu temizliği biraz sıkıntılı dün misinayı baya uğraştım namluya sokmak için modoretöre takılıyor bu konuda bende bilgi isteyecektim silahımızın namlu temizliğinde takip edeceğimiz yol ve kullanacağımız misina hakkında teşekkürler saygılar