kolay gelsin bu silahı söküp bakım yapmak istiyorum fakat becerebilirmiyim bilmiyorum tetik kısmı parçalamadan komple geliyormu yoksa parçalanacakmı söken arkadaştan rica etsek bir kaç foto koyabilirmi teşekkürler
ydrm tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
10 gün önce arkadaş Falcon pcp 5.5.cal aldı dediğine göre 50 metrede pekde beklediği gibi değilmiş.
arkadaşınız falcon u ne kadara aldı birde 50mt için değişik pelet kullandımı farklı peletler deneyerek silahın sevdiği peleti bulabilir -
aslında bende çok merak ediyorum şöyle elinde bulunan arkadaşlar 50-70 mt arası gruplarını koysalar kullandıkları peletleri yazsalar bizlere fikir olur kanısındayım
yanlış anlamayın sadece olaya silah olarak bakmıyorum hepimizin maddi durumları aynı değil pahalı peletler kullanmak her zaman mümkün olmuyor mesala fx lerde iyi sonuç vermemiş ucuz peletler evanix dede aynımı acaba -
valla çok denedik ama prohunter, promagnum, ts 18 bu silahlara göre değil. Ortada grupman falan olmuyor. Sadece eğlencelik atışlar için kullanıyoruz.
bilgi için teşekkür ederim bahsettiğim peletler ekonomik olması yönü ile tercih etme sebebim,bu silah çok harika olmasına rağmen tamamen duygusal yönden bana uzak -
tebrikler çok güzel atışlar
bu fx silahlarda farklı pelet kullanan yokmu acaba özellikle gamonun prohunter - promagnum bu peletlerin gruplarını merak ediyorum -
çetin bey mutluluğunuzu çok güzel anlatmışssınız sizin adınıza çok sevindim hayırlı olması dileği ile
-
saygı göstermediğimi nerden çıkarıyorsunuz benim söylediğim bu uğraşa karşılık çıkan sonuç at44 den daha iyi olamayacağı
arkadaş ilerde mustafa bey gibi tamamı ile kendi üretimi olabilecek özellik bakımından avrupa silahlarla yarışabilecek bir silahı meydana getirirse bence bu büyük bir başarı olur tabi buda deneme yanılma yoluyla olacağı için kendisine iyi şanslar başarılar diliyorum -
hatsan tekli pcp nakit 297 lira bu kadar zahmete değermi değmezmi tartışılır
-
Deneme ne oldu hocam?
deneme mükemmel yaklaşık pelet büyüklüğünde kesip 1kac tane attım simsiyah çıktı. namludan bakıncada temizlendiği görülüyor
6 mm çaplı bir metal borunun ağız kısmını taşlayıp pelet boyunda küçük tapalar elde etmeye çalışacağım bunlarla daha iyi olur diye düşünüyorum -
mesut bey hayırlı olsun güle güle kullan
fx pelet haricinde biraz daha ekonomik peletlerle yapacağın grupları bekliyorum bu silahın 50 mt civarı promagnum veya prohunter peletlerle nasıl bir grup yapabildiğini merak ediyorum -
elinize sağlık çok güzel grupman
ölçü olarak ben 50 mt halı ipine 5 mt bir renkli iple işaret koydum istediğim mesafeyi ayarlayabiliyorum tavsiye ederim -
Birde ilk havalım olduğu için tüfeği nasıl temizleyebilirim..
keçe pelet ile
ben bir yerden keçe buldum pelet boyu kesip deneyeceğim sonuçtan bilgi veririm -
bu silahla gez ile 25 mt rahat ceviz büyüklüğündeki hedefleri vuruyorum
-
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler grup olarak ilk denemem daha önce küçük cam parçaları kola kaplarını yerde vurmak gibi eğlencelik atışlar yapıyordum,
bu atışları ağaçtan destek alarak yaptım havalar ısındığında yerde yatarak deneyeceğim grup atışları gerçekten zevkli. tetik biraz sert eğer yumşatmanın çözümünü bulursam 50 mt güzel neticeler alırım diye düşünüyorum -
peki 20 numara otomatik silahla konusunda yardımcı olacak kullanan arkadaşlar varmı acaba
-
ilk grup denemem gama promagnum gerçekten güzel birde Crosman Pointed alıp deneyeceğim
http://s3b.directupload.net/images/090307/sajffqzy.jpg
http://s6b.directupload.net/images/090307/bnvcoutn.jpg -
-
sayın TheNightHawk bende kapalısı var bu silahın acaba fiyatı ne civardadır
-
-
Ben HW45 de 4.5mm namlu alıp taktım sadece 2 vidayı söküp yeni namluyu takıyorsunuz başka bir değişiklik gerekmiyor. Namlu için Meydan av ile görüşün.
4.5 ile 5.5 arasında fark nasıl acaba tahribat bakımından