2300 tl durbunsuz satılıyor
remrem tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hatsan neden çıkardığı ürünü tanıtmaz anlamış değilim sallam seyit piyasaya sürülüyor .kendi sitene bir tane video koy bari.
daha yayınlanmadı -
Benim anlamadığım bir konu var regulstörlü tüp kullanıldığında güç ayarı nasıl oluyor . Güç ayarı neyi kısıyor tüpten gelen hhavayı kısarak mı ayar yapıyor . sistemi çözemedim anlayamadım. yoksa güç ayarı regülatörün ayarıylamı oynuyor .
eğer öyle ise regülatörsüz tüpde güç ayarı nasıl yapılacak
-
-
15 yıldır Ankara dayım mühye köyünü yeni duydum. Ne tarafa düşüyor? Tüfek tabanca atılmıyor herhalde.
incek tarafındaymış. google maptan baktım .:D
-
olmadı biz mi öncülük etsek. Gerçi benim tüfek henuz gelmedi ama....
-
-
a takımı c tesileri kesin bulusuyoruz buyrun gelin tanışalım demişlerdi. amA poligonlarını takım dışından kimseye kullandırmıyorlar. malum kendileri emek para verip yaptılar
-
yada sureklı buluşma oluyo bizim haberimiz yok. A takımı sureklı bulusuyor diye biliyorum kendi aralarında
-
bende ilk görünce hemen fiyatına felan bakmıştım . bin tl civarında idi. o zaman öğrenciydik hevesimiz kursağımızda kalmıştı. bak yine aklıma getirdiniz...
-
Valla hocam sarjlılar zevk vermiyo . 30 dk sarjı gidiyo maksimum. (Alacaksanız direk pcp den başlayın. Kırmalı uğraşmayın diyem siz anlarsınız.)
-
hocam bende de carbine modeli var. aynı sorundan bende muzdaribim. banada sağlam ses kesicek birşeyler lazım.yasin bey acaba hangi işlemleri uyguladınız. kaç lira tuttu.
-
Dehşet bir şey Bizim hobinin yanında bu hobide sağlam bütçeye ihtiyaç var..
Bu modelcilikte ayrıca mühendislik bilgisi devre felan işlerinden de anlamak lazım.
-
-
-
Yorum.. eleştiri yaparsanız sonraki vidyoları çekerken göz önünde bulndurururum
-
Ağır çekim video çektim hoşuma gitti youtube kanalı oluşturup yükledim.Ağır çekimlere devam etmeyi düşünüyorum. Siz de beğen tuşunu tıklarsanız sevinirim.
Daha kaliteli olanları çekmeyi düşünüyorum.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bence de kuruntu yapma keyfıne bak sık gitsin.