Ölçü yazabilirseniz yardımcı olabilirim inşaALLAH. Çalıştığım sanayi de tedarikçimiz var çeşit yapıp size kargo ile gönderebilirim, şirketin de kargo şirketleri ile anlaşması var kargo da uygun gelir size. Bu şekil de yardımcı olabilirim size.
Mustafa Emre tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Esselamu aleyküm Zoraki Fan Group 'a bu fakiri de eklerseniz sevinirim.
-
İnce Mehmet pelletleri rahatlıkla atıyor. İç mekan atışların da genel de o markayı kullanıyorum ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Gamo pelleteri ise namlu ağzına diğerine nazaran daha zor oturuyor. Hava kaçırma olayına gelince arkadaşım da denk geldim. Fakat o tetik düşürürken eze eze ama çok uzun süre eli tetikte idi o esnada hava kaçırma oluyor idi.
-
Yerleştirirken elimlede biraz baskı uygulayınca sıfırlaya biliyorum tam. Zor yerleşmesi beni biraz düşündürdü. Bir daha ki pellet alımın da zoraki ile gidip deneyerek almak çok daha sağlıklı olacak. Yardımınız için teşekkür ederim. Sağolun
-
Esselamu aleyküm tüm forumdaşlara selam olsun.
Zoraki HP-01 kullanıyorum. Tabancam da kullandığım yerli üretim bir pellet tam namluya oturuyor hiç zorlanmadan, fakat Gamo nun magnum pelletini aldım namluya zor oturuyor diğeri gibi rahat değil açıkcası bu da anormal geldi bana. Bunun normal olup olmadığını bir danışmak istedim sizlere ?
-
Abi ellerine sağlık çok güzelmiş olmuş. Yaparken ortaya aşkını sevgini koyduğun çok belli, çünkü bakarken bile biz mest oluyoruz bize yansıyor. Ellerin dert görmesin inşaALLAH.
-
Üstadım ellerinize sağlık dert görmesin inşaALLAH.