valla bendeki pompayı belki 10 kez kullanmışımdır sonrasında scuba tüp aldım pompa da öyle yatıyor.ben hatsan servis ile görüşmüştüm,bi göndereyim bakımı falan yapılsın diye değişecek parçası varsa değişsin satışa hazır olsun.onlarda gönderin yapalım demişlerdi.fakat ben vakit bulamamıştım pazartesi göndermeyi düşünüyorum gitsin gelsin 200tl ye veririm.ilgilenenlere duyurulur
melissu13 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bendede hatsan pompa var uygun fiyata verebilirim işiniz görülsün
-
slm bencede husan en doğru seçim bende şahsen 20 kalibre olanını alacağım yaz başı.Bugüne kadar husanın çıkardığı hiç bir tüfek ile ilgili bir şikayet duymadım
bu yüzden husan diyorum
-
slm kral birde yine 250 bar çalışma basıncı 500 cc tüp ile pro 500 diye bir model çıkaracak pro kundak bilginize
-
5.5 kalibre olduğunu varsaydım belirtmemişsiniz.h&n 21 grain de iyi.
Ince mehmet 27 yada 30 grain kullananlar da var ben iyi netice alamamıştım onlarla en iyi sonuçu jsb 18.13 grain.umarım yardımcı olabilmişimdir -
jsb 18.13 grain
-
husanlarda 5li 10 lu şarjör çantadan ilave olarak çıkıyor. Bu ara yasak kalkmış bilginize.Bende bilmiyordum dün öğrendim
-
-
slm o kablodan bulabilir yada imal edebilirseniz haberim olsun bende bir adet alırım aynı crono bendede var geçen sene ingiltereden getirtmiştim. Kabloyu da yanında ısmarlamayı unutmuşum
-
kardeş beni dinle pişman olmasın şeklin müsaitse al kral yeni versiyon jumbo birde scuba tüp olayı hesaplı şekilde bitir.pompa olayını geç bende zamanında aynı hatayı yaptım pompa aldım en geç 10 tüp dolumundan sonra ayar olmaya başlarsın.pompa dediğin az para değil 350 tl çivarında, boş geç kafadan scuba tüp al dolum aparatı,rahat et hobby den zevk al.(paran varsa nokta atışı yapayım dersen pcp olayını bitireyim dersen air arms s510 al evladiyelik tüfek)saygılarımla
-
effecto eğer bir aksilik olmazda çıkarsa 2095 tl tüfek fiyatı olacak dediğiniz gibi huğlu iyi bir firma.benim 6 arkadaşım bizat fabrikaya gidip effectoyu yerinde incelediler malzeme kalitesi ithal tüfekler seviyesindeymiş isabeti kullanımı da çok iyi diyorlar ki bu arkadaşlar jumbo, nova (novayı jumboyu test ettikten sonra hepsi elden çıkardı)at 44 ve air arms kullanıcıları yani işi biliyorlar.fakat set olarak düşünüyorsanız yeni versiyon jumbo alın fiyatıda üzmez kendiside.beni dinlerseniz boşuna pompa almayın eninde sonunda hobbye devam edecekseniz scuba ya döneceksiniz.saygılar
-
arkadaşım benimde tavsiyem jumbo olacak lakin hatsanın tüfekleri genelde hep sorunlu sıkıntılı oluyor.vaktim var iki hafta kadar beklerim diyorsan huğlu effecto piyasaya çıkmak üzere almanyadan regülatör yayları gelmiş şu an tüfekler toplamıyormuş yakında satışta.sana bir alternatif daha olmuş olur regülatörlü olacak fiyatında 2000 cıvarı saygılar
-
slm seçenekleriniz arasında Husan neden yok halbuki benim naçizane yaptığım araştırmalar sonrasında her anlamda özellikle kalite bakımından 1 terçihim 20 kalibre almak üzereydim şu günlerde 36 kalibresi çıkacak o nedenle beklemeye aldım saygılar
-
çok başarılı pelletlerde özel el yapımı solid 32 grain
-
Mustafa ekiz kralını yapar
-
Bizde bundan almak istesek ? Varmı acaba imkan?
-
site bakımdaymış o yüzden girilmiyordu
-
ikisinin arasındaki fark biri tactical dibçikli öteki normal tabanca bence boyut ve ağırlığından ötürü ben olsam supertact modelini tercih ederdim ikisinide deneme Şansım olmuştu iyi bir sıfırlamayla dibçikli modeli tactical tüfek gibi iş görüyor benim denediğim 5.5 kalibre idi
-
-
husanın standı varmı?