OmRsYn tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    Selam arkadaşlar. Uzun mesafe Atış için bugün Kral Arms fabrikamızda uzun namlulu 1 adet 5.5(.22) cal PCP hazırlattım. Sağolsun fabrika Müdürümüz SAYIN Efe Fatih Parıldar ve PCP montaj sorumlumuz İdris bey ortaya mükemmel birşey çıkardı. Hava koşulları müsait olur ise bu pazar günü 100 metre ye atışlar yapıp burda paylaşmayı düşünüyorum. Sizler kadar uzman bir atıcı olmasam da elimden geldiğince iyi atışlar yapmaya çalışacağım. İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkürler. Iyi forumlar.
    Not: forumda yapılan paylaşımlar ve görüşler firmamız tarafından muhakkak ki takip ediliyor bundan şüpheniz Olmasın. Hava koşullarından ötürü gerekli test ve teknik inceleme kısmında problemler yaşıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. Kral Arms firmasında ürün çizim tasarım ve talaşlı imalat bölüm sorumlusuyum. Puncher yeni ve oldukça kaliteli bir Tüfek oldu. Şöyle ki Şahsi tecrübelerime dayanarak(Ateşli silahlar bazında,havalı tecrübem yok) şu meşhur ithal Tüfek ligine girecek bir Tüfek. Tüfeğin çizim, tasarım, kalıplama, imalat aşamaların tamamına dahil olduğumu ve oldukça kaliteli bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim. Şimdi sizlerde biliyorsunuz ki başta insan hayatı temeldir, yani basınca maruz kalan parçaların tamamı acımasızca hem mekanik hem de bilgisayar ortamında defalarca kontrol edildi. Belki basit bir örnek olacak ama şarjör Tasarımı esnasında 0.015 mm gibi kilitleme ve indeksleme hassasiyetini yakalamak için bile çok uzun süre bilgisayar başında uğraşlar verildi. Şunu net ve açık gönüllülükle söyleyebilirim ki; şu anda mevcut KRAL PUNCHER tamamiyle bilgisayar ortamında tasarlanmış ve tasarıma göre üretilmektedir. Fırsat bulduğumda 3D tasarım fotoğrafları da eklemeyi düşünüyorum.
    Tabi ki Üretmek kolay bir iş değil. Üretim esnasında sayın Efe Bey, fabrika sahiplerimiz Nevzat ve Mehmet sonsuz destek gösterdi. Sonuçta ortaya iyi bir iş çıktı. Ummuyor biliyorum ki sizlerde kalite konusunda kesinlikle hüsrana uğramayacaksınız.
    Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
    Ömer SAYIN