seyfipasa tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tüfeği temizledikten sonra namluda yağ kalmasın hocam dizelleme yapıp mermiyi alakasız yere atıyor. pellet hafif olursa hedeflediğiniz yerin üstüne ağırsa altına atıyor ona göre de hesaplayabilirsiniz.

S.a. yeni konu açıp forumu kirletmemek için buraya yazıyorum kusura bakmayın.

Mod 85 Sniper'ım bugün geldi. Namluya mermi koyup deniyeyim dedim namluyu açamadım. Acaba sorun nedir? Vida falan mı gevşetmek gerek? Açılmıyor meret.

mod 125 ilk aldıgımda bende açamamıştım tutkal sürdüler ya da bozuk sanmıştım silahı tokatlayın dipçiği dizinize dayayıp güçlüce aşağı çekin büyük ihtimalle açılır. Elinizde yağ varsa namluya kaçırmadan ek yerlerini yağlayın derim baya fayda ediyor

Merhabalar,
    Aranızda yeniyim Mod 125 Vortexle bir kaç saçmanın grupmanını sizlerle paylaşmak istedim. Atışlar 15 metreden destekli yapılmıştır. Pro Magnum, Jsb Match Diabolo Exact Jumbo eavy 18.13 gr ,Pro hunter, Pro Match.

The content cannot be displayed because it is no longer available.