TrabzonAirGun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mesafe çok iyi bende 150 den şişe kırıyordum
-
Hocam facebook da bizim grubumuz var oraya da katılırsan. Trabzon Havalı tüfek grubu diye.
-
Bayramdan sonra ordayım. Tanıdığım birisi var ona yollarız.
-
- Mesajına yanıt veremedim Trabzon'da 300 bar basan yer yok. Trabzon'a gelince ben yardımcı olurum sana
-
75 kiloyum 177 boyum var. Ama belim biraz rahatsız. Tüpü Dediğiniz gibi araştırayım burda biyer varmış dolduran oraya sorayım. Msa markalı tüp var önerirmisiniz
-
Valla bende bilemedim
-
Hadî ya iyi olurdu bak. Trabzona gelirsen gideriz ama tüpüde getirmen Lazım havasız kalırız şuan hatsan sitesinde ahşapların hepsi çift bilezik. Tek olarak plastik kundaklılar var.
-
Pompaya Bulaşmak istemiyorum zahmetliymiş baya.
-
Geçtim ama tüpe para kalmadı bu gidişle satabilirim. Tüp silah parası nerdeyse.
-
Evet bende hatsan ailesine katılmış bulunmaktayım. Tüfeğimizi aldık lakin ne pompa nede tüpümüz var. Artık alana kadar tüfek yatışlarda olacak. Trabzon'da pcp kullanan varsa haberleşelim beraber atışa gidebiliriz
-
Eline sağlık güzel görüntüler yakalamışşın bu güzel şehırde
Teşekkür ederim
-
Selamlar
Fotograf Mektebi Cihandaki güzellikleri filtreleyen göz gerektiren bir sanattır. Gören gözünüze sağlık. Her karenin bir hatırası ve anı vardır. Fotograf aynı zamanda an tabancasıdır. Zamanda bir anı keser ve sonsuza katarsınız.
Sunumunuzu sonuna kadar izledim, 2.24 sn deki kadraj ve A harfindeki yaratıcılık çok hoşuma gitti. Yaşamış olduğunuz kent doğa fotografçıları için bulunmaz bir şaheserdir.Elinize sağlık
Saygılar
Harika olmuş tebrik ederim. Hepsinden ayrı ayrı etkilendiğimi söylemeliyim.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Henüz ilk sunumum inşallah ileride daha da güzellerini yapacağım.
Trabzon'un yaylaları yeşili doğası fotoğrafçılar için çok güzel mekanlar içeriyor. Ayrıyetten de İstanbul da sokak anlık fotoğraf için mükemmel bir yer. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Geçenlerde Trabzon Fotoğrafevinde sunumunu yaptığım fotoğraflarımı youtube a yükleyerek sizlere sundum. Umarım beğenirsiniz.
Buradan sunumumu izleyebilirsiniz.Trabzon ve İstanbul da canon600d ile çekilmişlerdir.
-
Güzel paylaşım, böyle izleyince içim gidiyor bende yaklaşık 1 hafta önce forumdan 2.el AT44 tac. aldım ama evde yatışta hiç havalı tüfek deneyimim ve deneme fırsatım olmadı sanırım biraz geç kalmışım hayırlısıyla birde pompa alabilirsem başlıycam kısa süre içinde denemelere
Bana da aynı durum olacak galiba Aldık yatacak evde
-
DoğruDur. Öncelikle toplanmamız Lazım. Kaç kişi var elimizde neler var.
-
Hatta facebook da grup kurdum. Trabzon Havalı Tüfek grubu trabzonluların katılmasını isterim.
-
- Valla bizim Rc model Grubumuz var düzenli olarak buluşuyoruz. Umarım bu da öyle olur trabzonda ÇOĞU kişide havalı var.
-
S.a beyler bende geldim aranıza Buluşmalarınıza gelmek isterim daha silah almadım biraz muhabbet ile tecrübe kazanmak isterim.