aw 388 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

kurma kolunu yağlarsan sorun olmaz. Keşke ülkemizde satılsa da alabilsek. Güçlü tüfek için karaboa yı beklememiz gerekecek. Marttaki fuarda göstereceklerini tahmin ediyorum.

Mayıs ayındaki Prohunt fuarını mı diyorsunuz yoksa Mart ayında benim bilmediğim başka bir fuar mı var?

evet pelletden olabilir gercekten ama su aşamada kesinlikle pelletdendir diyemiyorum cunki tüfeği sabitleyip aynı noktaya atış yapamadım sadece göz kararı bir kac ayar yapabildim. jsb 18 grain in namını bende duymuştum gerçekten kullananların buyuk bir kısmı cok memnun. dampa konusundaki tavsiyeler icinde tesekkur ederim piyasada malesef suanda yatagun yok ikinci el yatagun veya sportsmatch arıyorum ne zaman bulursam ozaman takmayı dusunuyorum :)

Herkese selamlar, bugün elime geçen ilk silahım olan mod125 sniper modeliyle yaptığım atışları videoya çektim. İsabet konusunda çok çalışmaya ihtiyacım var kendimce nefes kontrolu vs. yapıyorum ama tüfeğin ayarınıda tam yapamamış olabilirim. Atış yaptığım alan çok rahat bi alan değildi. Videoyu izleyip kendi gördüğünüz eksikleri ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. :thumbup:

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Abilerim kardeşlerim herkese çok selamlar, aranıza Hatsan Mod 125 Sniper Vortex siparişi vererek katılmış bulunmaktayım. Gerçi dürbün katili daha elime ulaşmadı ama olsun ben şimdiden alt yapımı oluşturmak istedim :) Açıkçası buraya bu mesajı atana kadar havalı tüfekler hakkında bir çok döküman, konu ve forum araştırmaları yaptım temel düzeyde bilgi sahibiyim denebilir tabi bu öğrenecek çok şeyim olduğu gerçeğini ortaya çıkartıyor :)

Sizlerden ricam şu anda tüfeğim için sahip olduğum bir dampa ayak yok ve mod 125'in dürbünler üzerindeki şanını bilmeyeniniz yoktur. Ben ilk 100 atışımı dürbünsüz yapmayı düşünüyorum ardından dampa ayakla beraber dürbünü takmak istiyorum ama asıl sorun burda. Elimde dampa ayak yok.

Sizlerin sahip olduğu fazlalık yatagun veya sportsmatch dampa ayaklarınızı satmayı düşünürseniz yada etrafınızda satmayı düşünen birisini görürseniz benimle iletişime geçmenizdir. Yatagun'un su anda sıfırı bulunmadığı için dolayısıyla sportsmatch de 240tl civarı oldugu icin tek umudum su anda ikinci el :)
    :rolleyes: