BT65 çok severim ilk göz ağrım, aman tüfeğin tüpünün havasını dibine kadar boşaltmayın selamlar iyi atışlar.
orhantan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BT65 çok severim ilk göz ağrım, aman tüfeğin tüpünün havasını dibine kadar boşaltmayın selamlar iyi atışlar.
-
big bore tarzı yapacaklar gibi 6,35 ve üzeri. gerci 6,35 üstü yasak ama belki yurtdışı içindir. BT65 in haşin gücünü bu namlu dizginleyebilir, iyi bir namlu ise isabette artar
-
big bore tarzı yapacaklar gibi 6,35 ve üzeri. gerci 6,35 üstü yasak ama belki yurtdışı içindir. BT65 in haşin gücünü bu namlu dizginleyebilir, iyi bir namlu ise isabette artar
-
bilen arkadaşlarım torpedo 150 sniper vortex içinde fikir verebilir mi.
torpedo 155 e gore Namlusu oldukca kısa avantaj olabilir isabete. -
Zararlı alışkanlıklarınızı toplum önünde hoş göstermeye çalışarak özenti oluşturmayınız lütfen.
uyarı için teşekkür ederim haklısınız, dikkate alacagım. Mesajı editlemeye calıştım beceremedim
-
anı yaşamak demişken  benim mag dan kesitler. Bazen atmak yerine kahve alıp yanında sigara içmenin bile zevki başka. Tüm aksesuarlar diana
-
ben eleştiririm ama hatsan sayesinde bu forum ve hobi bu hale gelebildi ayrıca çok ucuz modellerle çok basarılı sonuçlar alınabiliyor. Edgug gelsin Modifiye bi 155 torpedoyla yarıssın bakalım:)
-
ben jsb den 3 tl lik en dandik pelete kadar hiçbir isabetsizlik görmedim. Dert etmeyin hem saglam hem isabetlidir kesinlikle numberone
-
Benim tüfeklerde 100 tane atıyorum arada 5 fps oynuyor.
abi bizimkiler yaytaros regülatörlü şaşmaz:)
-
gelenler 7,5j ye göre gelecektir iyiki mod 350 mi alıp koymuşum kenara
-
350 magnum dürbünle kullanımı oldukça rahat kırmada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dampa mutlaka olsun tabii yada iyi bir tek parça ayaga lastikten damper.
-
-
oohh maşşallah, burada satışı hayal
-
şu kit olayına girilirse bende varım, nereden temin etmek mantıklı? Ayrıca fiyat gümrük muafiyetinin üzerinde kalıyor, satıcı bunu ayarlayabilecek mi acaba?
Ptt kanalı ile posta gümrüğüne gelirse her şekilde az masraflı alınır ama dhl ups gümrüğe takılırsa çıkartmak min 700-800 tl yi bulur.
Neyse konu sapması olmasın kit süper araştırma için teşekkür ederiz -
350 magnum aldim bugun itibari ile. Son kalan full guc versiyonlarindan. İlk izlenim saglam yapi, guzel iscilik, mukemmel tetik
İsabet deneyemedim henuz. Hemen fabrika yaglarindan arindirip rodaj atislarini bitirip chrony testine soktum. Rodaji Hatsan lar gibi uzun surmuyor kisa surede yag yakmayi kesiyor guzel iscilikle uygun yaglamayla monte edildigi icin.
Rodajdan sonra 5.52mm 14.35 grain jsb yi ortalama 869fps ile atti. 18.13grain 5.52 jsb yi 788 fps atti gayet iyi bir guc mod 135 vortex en daha guclu. Kurmasi kolay zaten sinifinda rekor bir kurulum gucune sahip 36lb mod 125 ve patriot 50lb hunter 1250 60lb.
En kisa surede isabette deneyecegim.
hayırlı olsun, bende çok memnunum. Şimdilik dürbünsüz 25-30 mt takılıyorum iyi bi dürbün koyunca paylaşım yapacagım
-
yaylı değil ama tüp gereksinimi olmayan pcp evanix te yapmış. Evanix pump action pcp adında. Pompalı tüfege benziyor, ama hakkat pompalı
-
tebrikler, süper
-
var, adamlar yapmış. FX İndependence gelirse ilk banko müşterisiyim
-
Tüfeği 150 barın alrına düşürmezsen çok zorlamaz diyeceğim ama bt daha 20 atışta düşürür, çok bt pompaladım kolaylıklar gelsin:)