Bu arada aldığım yere Mod 135 QE vortex 5,5 başka yerde, hatta TC de yok diyorlar, niçin sizde var , model numarasında bir hata olmasın dediğimde ; Özel siparişle yaptırdık, çok güzel oldu; hem güçlü, hem ağaç, hem kalın namlu, hem vortex cevabı aldım. Tüfek gelsin detayları ve atışları paylaşacağım. Yardımcı olan herkese teşekkür.
orhantan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ceketli QE namlu 5.5 mm vortex mod 135 siparişimi verdim, Türkiyede varmış. Bakalım başka bir tüfek gelmezse oldu bu iş
-
cevaplar için teşekkür ederim. Ceketli qe namlu konusında fikirleriniz nedir acaba
-
ah hatsan şu şarjorü bi düzeltemedin
-
sp modelininde vortex lisi mevcut qe vortex sp vortex ve normal yaylı, yahu hatsan ne çok kafa karıştırıyosun:) aslen hepsi çook yakın. Tavsiye beklerim
-
qe ceketli namlu şık duruyor ama tavsiye edermisiniz yaylıda (vortexlide) ne fark yaratıyor ki acaba. Vortex istiyorumda acaba normal namlu yaylı alıp çevirtmeli mi.
-
Orhan merhaba. Mod 54 'ten sonra senin keseceğini sanmıyorum fakat işgören'de mevcut, hediyesiz 500 liraya bırakıyorlar. Ben de 6,35 ini sormuştum, fakat fabrika 6,35 siparişi almıyor dendi.
https://www.isg oren.com.tr/urun/2456/hatsan-mod-135-qe-vortex-havali-tufek.htmlMerhaba, mod 54 ten sonra sadece mod54 keser orası kesin:)
Mod 125 var bitane, bir aydır ufak ufak oynuyorum dizginledim küheylanı zaptetmeye başladım. Dianaya bütçe zor şimdilik ama ahşap bi hatsan sürekli durmalık evladiyelik olacaksa 135 olsun istedim. İşgörene bakayım. Teşekkürler.
-
şekil güzel, buda acaba at44 platformu mu? Gerçi hava tüketimi bt gibi sanki
-
herkese merhaba. Uzun aradan sonra tekrar yaylılarla başlıyorum. Hatsan mod 135 çok hoşuma gidiyor. Vortex lisi piyasada mevcut mudur, yada normalini alsak vortex takılır mı
-
herkese tebrikler, Kral Arms da jest yapmış bravo
-
Bu ürünün silahın satılmasını ve kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla piyasaya sunmaları gerekir. Sonuçta bunu alanların zorakisi var. Bunu direk kar elde etme amacıyla satarsa, ellerinde bayagı bir kalır , bizde bekleriz fiyatın düşmesini.
Burada çok konuştuk Hooop fiyat arttı, komedi ya.
Parasında değilim, uyuz oldum almicam
-
2000 usd abd satış fiyatıyla ve sadece 285cc tüpüyle heralde full tüple max 3 atış . Ama 250 yard etkili mesafe diyor fena
-
-
-
-
-
-
oohh keyfe bak bee ,süper yapmışsınız selamlar
-
Arkadaşlar İlk Ulusal BR (Benchrest) yarışmasını Reşadiye de 3-4 Ekim'de 3 kategoride (LV-12 fpe; HV-20 fpe; Open-35 fpe) yapacağız. Detaylar daha sonra açıklanacaktır.3 kategoride de tüfekler 4,5 ve 5,5 cal. olmak zorunda.
bu; lv-12, HV-20 ve open 35 ne demek acaba. Hayır, ben iyi biliyorumda :)) bilmeyen arkadaşlar için açarsanız memnun oluruz
-
namlu bakımından hatsan ile kralın namlusunda çok fark varmıdır arkadaşlar
şimdilik dağlar kadar fark var gibi duruyor.