Eee Grup tamam, peki aksiyon ne zaman
orhantan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kraldan lw namlu için net bilgi gelirse puncher, yoksa at44 derim. at 44 kendi sınıfında isabetini ispatlamıştır
-
İNSAN a yasak gerekmez
-
eeee benim adım yok kambersiz düğünmü olur
abi kaç zoraki var 2 kere yazsınlar
-
lw süper olur ama merak ettim, hatsandan mı alacaklar lw namluları.
İthal ederlerse ciddi pahalı olur, e üretemezler lisans gerekir. -
Kesinlikle alımına sınırlama getirmek kolaya kaçmaktır, sen denetimini sağlam yap, sapla samanı ayır.
(bu arada önceki yorumumdan av tüfeği sahibi arkadaşlar alınmasın lütfen, benimde tüfeğim var sadece denetimsizliği açıklamaya çalıştım) -
arkadaşlar Allahaşkına havalı tüfeğe şart koşul getirene kadar yivsize adam gibi bi kafa raporu istesinler önce, havalıya gelene kadar neler var.
Aile hekiminden yanına bile gitmeden av tüfeği alabilir raporu, 27 Tl harç bitti gitti, al sana ölüm makinası. -
Çok güzelmiş nerden bulabilrim bu bıçaktan.Birde abi bunun kullanım amacı ne acaba
pahalı birşey değil, 2-3 usd ye satılıyor, arkadaşım samuraiko diye bir dükkandan bana hediye almış abd den sagolsun, fazla alamamış gümrükte takılır diye. Burada TC de belki vardır.
Aslen ninja yıldızının modern versiyonu, ben deneyip kırmak istemiyorum fakat youtubede cyclone throw diye aratınca çıkan birkaç amatör atış videosu var. Havada açılması enteresan, 5-10 tane olsa deneyip bir video çekerdim:)
-
buda benim koleksiyondan bi parça, cyclone modeli. Atınca açılır, ucuz etkili bir model
-
Yazın benide bu hortlağa ben bir zoraki daha alıp , çift tetik çifte yapmayı planlıyorum
http://www.hegmans.de/theo/airtwin.htm
Buradaki gibi
-
bu iş en baştan tüfek imal etmeye gidebilir:)
-
30 cal havalıyı zaten tc de bulamayacağına göre getirtmek mantıklı olabilir, TC de tek olur
-
elinize sağlık, güzel bir bilgilendirme ve yorum paylaşımı, genede alışmayla daha iyi grupman olacaktır. E tabii bir AA olamaz
-
bence bozulur, hatta namlu sökümünde bozulmayacakta ne zaman bozulacak:) her sıkılan vida torku etkiler
-
her bir pellet 1 USD den pahalı :):) 25lik kutu 26 USD
-
chronodan olacağıno hiç zannetmiyorum. Aslında amaç hedef tutturmaksa, tüfeği sabitleyip bu 110 atışı, tüfeğin kaynağını bozmadan hedefteki kağıdı değiştirerek 10-11 kere yapmak olabilir. Her fps farkında delik yeri milim milim oynayacaktır sanırım. Tabii kapalı alan şart.
Ne zor iş bu ya, ben ateşli silahlardada benzer durum oldugunu biliyorum. Orada ya namlu yada mühimmat sıkıntıları oluyor. Bizde namlu, palet, tüp, valfler, oringler... Değişken saha fazla. Belki hatsanla kaliteli bir ithal arasındaki farkta budur
-
gayet iyi, fazla bile iyi. Çok hassas veya ft gibi müsabaka için belki farklar fazla gelebilir ama genel kullanım içşn mükemmel.fakat bu dalgalanma neden olur açıklaması zor, yani ilk 10 luda farklı sonrakilerde farklı ortalamalar, bazen yüksek bazen düşük. Farklar acaba Paletden mi dedim ama güzel palet. Namlu temizliği ne durumda?
Yani değerler çok güzel duruyor ama ufak tutarsızlık ilginç, 5-6 fps olsa tamam ama -
bu tüfekler ziyagg nin tavsiye ettiklerinden ucuz değil ki zaten. Tabii seçim sizin, . 177 daha isabetli olacaktır muhtemelen. 20-50 mt arası grupman çıkar sanırım.
-
Merhaba,bu tüfeği tercih sebebinizi merak ettim zira çok tutulan bir model olmamakla beraber, çok daha güçlü, çok daha isabetli, 2. Eli yüksek birçok ithal ve yerli yaylı tüfek mevcut. Forum bölümlerini incelerseniz görebilirsiniz. Cal tavsiyesi bu tüfegi bilemediğim için veremiyorum
Ayrıca tanışma bölümünde sizi göremedim, saygılarımla
-
Bunlar bildiğin iha